Bonyolult tárgyalások ezek. Legalább ennyi ideje húzódik a Mol Nis ügylet is. Nem hiszem hogy egy kategória.Viccet félre téve. Semmibe vannak véve a részvényesek itt. Óriási csalódás nekem ez. Az átértékelések miatt az osztalék szerintem jövőre is esélytelen. És bizony addig míg nem viselkedik SZIT-ként és nem fizet némi osztalékot ez a posvány lesz. A portfólió építést csinálhatja még sokáig. Nyilván addig kérdés hogy mennyi kisrészvényes marad és mennyi részvény lesz baráti kezekben. Tényleg egyszer biztos jó lesz a kérdés az hogy mikor?
Küldjed bátran nekik, én erre biztatok mindenkit. Nem baj az ha érzik hogy nincsen ez így rendben, minél több jelzést kapnak annál esélyesebb hogy eszükbe jut a részvényesi értékeket szem előtt tartva tevékenykedni.! Menjen csak minél több ilyen szvsz.!
Szerintem a legjobb esetben valami ilyesmire számíthatsz. Lehet felvesznek ez alapján a kommunikációs osztályra is, de szerintem ilyet itt bárki össze tudna dobni - lehet még jobbat is
Tisztelt Részvényes! Jelenleg az ingatlanportfólió átrendezésén és bővítésén dolgozunk ,nagy hangsúlyt fektetve a Lengyelország-i bázisunk további fejjlesztésére, amelyre jelenleg is nagy erőkkel koncentrálunk. Sajnos a részvény árfolyamára semmilyen ráhatásunk nincs. Az igazgatótanács és a vezetőség mindenben a törvényi előírásoknak megfelelően jár el ,mind a jelentési kötelezettség és mind a SZIT tagság tekintetében. A jogszabályokban előírt tájékoztatásokon túl nem kíván a vezetőség további tájékoztatást adni. Saját részvény vásárlását és osztalék fizetést, a közgyűlés jogosult megszavazni a vezetőség javaslatára. Erre legközelebb 2027. áprilisában lesz lehetőség. Üdvözlettel.......
Az Appeninn Nyrt. részvényeseként aggodalommal figyelem a társaság részvényárfolyamának tartós gyengülését. Bár tisztában vagyok azzal, hogy a tőkepiaci árfolyamokat számos külső és belső tényező befolyásolja, a hosszabb ideje fennálló negatív tendencia joggal vet fel kérdéseket a befektetőkben. Kérem a Társaság vezetését, hogy tájékoztassa a részvényeseket: milyen tényezőket tartanak az árfolyam csökkenésének elsődleges okainak; milyen konkrét intézkedéseket kívánnak tenni a részvényesi érték növelése érdekében; terveznek-e a közeljövőben olyan stratégiai lépéseket, amelyek javíthatják a befektetői bizalmat és a társaság piaci megítélését; megfontolják-e részvényesi értéket támogató intézkedések – például saját részvény vásárlási program, osztalékpolitika felülvizsgálata vagy fokozott befektetői kommunikáció – alkalmazását. A társaság az elmúlt időszakban több stratégiai lépésről és akvizícióról is beszámolt, ugyanakkor a részvény árfolyama ezt egyelőre nem tükrözi. Ezért fontosnak tartom, hogy a vezetés világos képet adjon arról, miként kívánja növelni a részvényesi értéket. Bízom benne, hogy az Appeninn Nyrt. vezetése nyílt és részletes tájékoztatással erősíti a befektetői bizalmat, és ismerteti a hosszú távú értékteremtést szolgáló intézkedéseit.
Miért ne lehetne. Dec.végén kényszerből kamuztak egyet a pénz felhasználásáról, oszt még mindíg ott a pénz a számlán. Persze azt fogják mondani, hogy a jó szándék vezérelte őket, de nekem nincsenek illúzióim arról, hogy ami Neres trükknek látszik, az valóban trükk.
Sztem nem tud tételt venni itt sem! Magára adja leszorít,kifáraszt ! A jelenlegi szintek alatt tényleg a vicc kategória, botrány lenne ! A Dekadára vártam de 3 hónapos késést nem lehet szakmailag indokolni!
Én nem tudom hogy ki hogy pozicionált 17-23-ig de azt tudom hogy az elmúlt két évben érdemi változás nem történt a részvénykönyv szerint. Egyetlen magánszemély növelte a részesedését jelentősen és ennyi. Nincsenek 5% alatti "nagy" tulajok. Tehát a valós közkézhányad továbbra is megközelítőleg 35%. Ez nem kevés szerintem. Osztalékot ennyi idegen kéznek nem fog fizetni, ezért hiányolom azt hogy láthatóan gyűjtenék itt harmad áron.! Jelezted a vezetőség felé a szerinted is felmerült problémát? "Nincs megfelelő tájékoztatás, elemzés, célár stb Nincs beszámoló a két új lengyel ingatlanról!"
2017 és 23 között szerinted ki nem dobta be 150 ft- ért? A java náluk van lefogadom! Nincs megfelelő tájékoztatás, elemzés, célár stb Nincs beszámoló a két ú lengyel j ingatlanról! A naradék kisbüfik kiszorítása folyik vagy apport nyomott áron!
Jelenleg pont azért van itt az árfolyam, mert senki sem gyűjti (nem 1000 darabjával gondolom hanem tételben). Amennyiben gyűjtenék nagyobbak, akkor példaképpen most 570-ig kikarmolnának 40K, az már nagyobb tétel. Ilyet nagyon régen láttunk itt.. Ez mondjuk nem zárja ki hogy majd valamikor ne akarnák gyűjteni.
Appeninn real