Nem biztos hogy olyan rossz ez. Ha az eladón némi nyomás volt, akkor el tudom képzelni hogy akár 11-12%-os hozamszinten történt a tranzakció - ennél jobb bizniszt nem igazán tudnék mondani az ingatlanpiacon. Sajnos nem ismerjük a részleteket, az is elképzelhető hogy valami mérsékelten jövedelmező eszközre sikerült elverni a likviditást.
50-60 millió közötti ügyleti értékre tippelnék, talán inkább közel az 50-hez. A tényleges adásvételi ár persze nagyságrendileg kevesebb, mert jókora adósságok is vannak ezekben a projektcégekben.
10 milliárd forintra tippelnék. 25 milliárdnál biztos kevesebb, mivel ennyi pénzük volt. Durván 1 milliárd lehet az adózott eredményük. Ha kijön a 2022-es kimutatás tisztább képet kapunk az értékéről. Kiszámítható lesz ez a lényeg. A héten jöhetne a felminősítés is.
Tok mindegy hisz app opus delta Set Ott1 nordt Akko aw cig stb semmit ér rosebb egye meg enné meg őket!!! 4 éve a nagy hulladek fos ez alatt aki kiment USA meg coin ( én pár coin) már keresett vissza, aki meg 5 éve odakint van 20-200x több pénze lett!! Magyar tozsdefejlesztes a narancsosok által!!! Elrohad a penz és a befektető is!
Valami olyat olvastam ma, hogy 600 milliárd forintból ingatlanbefektetéseket eszközöl az állam ingatlan alapokon keresztül. Ezt értelmezhetjük úgy, hogy majd egy ( jó nagy ) részéből App. részvényt vesznek?
Appeninn real