Ez most megint mi? Én azt olvasom, hogy a lakáshitelezés csökkenését várják, ami szerintük 5 éven belül fog rendeződni. EHHEZ MI KÖZE A KERESKEDELMI INGATKANOKNAK?
https://appeninnholding.com/app/uploads/2021/04/IFRS-2020_-Appeninn-konszolidált-_Final_HUN-1.pdf https://appeninnholding.com/app/uploads/2022/04/20220408_Konszolidált-beszámoló_FINAL_hun.pdf . Attól tartok, hogy ez a tokaji projekt is elő van készítve az eladáshoz. Csak a zárójeles számokat kell figyelni a piaci ár csökkentéseknél a konszolidált(IFRS) éves beszámolóknál. 2020-as év: 41.old., 42.old. 2021-as év: 51. old., 70. old. (Kisfaludy támogatás) A Kisfaludy támogatás kimutatás azért érdekes, mert a nagy leértékelések ezzel függhetnek össze, mert azt nem a befektetők érdeme. Az igazán arcpirító továbbra is az Aliga leértékelése, mert az induló 2019-es 27 300 EUR-ról sikerült 12 730 000 EUR-ra lenyomni. Ráadásul a Kisfaludy maradvány 8 699 896 EUR-t viszi az Aliga, hiszen a többit már aktiválni tudta a többi projekt.
Lehet neked felesleges, de mire mentél a fundával?? Úgy látom nem jött be!! Kíváncsi leszek amikor majd kiszállsz, mi alapján fogod megtenni? A funda akkor is ugyan ez lesz valószínű! Várod, hogy elérje a célárad és elcsípd a tetejét a korrekció elött! Mi ez ha nem technikai elemzés, mert a fundához nem lesz köze. Mindenki írogatja, hogy a ta egy baromság és keresi a jó beszállót, vagy kiszállót éppen (ta)! A fundára esküszik és a végén rájön, hogy átverték, mert az a funda nem is volt az, vagy yáltozott .....! A ta alapján már rég kiszállt volna kis bukóval! Nekem is van ebből a papírból, nem kell aggódni, de időnként megjáratom és csökkentem az átlagom! Figyelem a fundás híreket is, de nem szemellenzővel!
persze a próbaüzemmel együtt! Arról volt szó, hogy tavasz és próbaüzem utána! Nemrég bemásoltam, de nem keresgélem. Lényeg, hogy a kommunikáció a régi...
Ez az átadási időpontja a szántódi Balalandnak is, amiről már ismert, hogy az Accor lánc része lesz. Szóval a vagyon szépen gyarapodik, és vagy termőbe fordul, vagy eladásával lesz pénz más lehetőségekre. Innét már csak felfelé mehet az árfolyam. Ilyen viszonylag kis cégnél szerintem a technikai kép elemzés felesleges.
Appeninn real