Na látod, akkor bebizonyosodott, hogy itt a helye! :) Most az a feladat, hogy új helyre költözzünk! Most el kéne nyerni az extraprofit alapba befizetett lóvé kezelését! 😃
én beismertem,hogy elcsesztem még sem adtam el mert azt hittem mehetnek másképp is a dolgok Dániel érkezése után és nem fog évekig tartani amíg lesz valami pozitív változás vagy valami jó ejelentés. És még most sem tudom,hogy már van vagy csak lesz:)) szerintem két féle mást okoló van/lehet jelen,egyik aki a régi tulaj/vezetésnek dőlt be a másik aki az újtól várta a csodát. aki a nagy támogatások szálloda/turisztika miatt vett bele érezheti magát átverve az új stratégiával,persze ez már más tulaj vezetőség.És lehet mondani,hogy dobhatta volna a papírt ahogy Jellinek akarja a szállodákat,de mire ez kiderült lecsorgott x%-ot ahol már nehéz adni. egyébként szerinted normális/reális(nem ta szemmel),hogy itt van az árfolyam?
A menekültek nagy része visszatért, aztán a másik menekülő ráborította... és így tovább! Akki nem mert menekülni, mert sajnálta" magát és beismerni, hogy elcseszte, az szívott a legtöbbet! Most meg mindenki mást okol, nem ám saját magát és avval nyugtatja magát, hogy átverte a cég/ner, stb!! Ez a kisbüfi tözsdézés, nem csak itt!! Hát hajrááá!!
Appeninn real