Nekem az azért megnyugtató és iránymutató, hogy egyre feljebb lépdesünk, építünk újabb bázisszinteket. SZVSZ nem kérdés, hogy 2025-ben az App lesz az egyik legnagyobb nyertese a BÉT-nek...
17k piacin eldobva forgalom nagyrésze ezért újra a borogató ember, ha nincs piaci vétel, reszeltek a hétnek márpedig olyan nem szokott lenni errefele mostanság:)
Ma már nem voltak dobások, az eladói nyomás így mára megszűnt (eddig). Tény hogy a vevők sem állnak feljebb, majd ez is elindul, amikor eljön az ideje...
Felment 682-ig, muszáj volt betenni 5k-t 680-ra. Szorítják le, ez van A koatihoz hasonlítást annyira nem értem, én sosem panaszkodtam az árfolyamra, és az is igaz, hogy vastag pluszban vagyok, szép mennyiséggel. Inkább arról van szó, hogy az utóbbi 1 hétben mintha valami megváltozott volna, az Appeninn-re a napokig tartó öntögetés igen ritkán volt jellemző az utóbbi fél évben, és az is, hogy ennyire korlátozott számú piaci vétel történik csak. Én remélem persze a legjobban, hogy nem fordult meg a széljárás.
Elhiszem, bár azt gondolom, mint ahogy ember is, minden kutya lélekkel születik. Plusz ott a nevelés is. De egy kiváló fajta, nem kritizálom. Panelbe nem ideális :)
Appeninn Holding Nyrt.