Topiknyitó: Static 2024. 04. 06. 10:59

Appeninn Holding Nyrt.  

Minden, ami appeninn. Felbeszélők, lebeszélők, szakértők, fundások, traderek, befektetők, spekulánsok, zöldfülűek, trollok!, csalódottak, elégedettek, részvényesek, ex-részvényesek, wannabe részvényesek hozzászólásait várom. Egyetlen kitétel: ne nyomd non-stop fullba a kretént.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
farkasfu
farkasfu péntek, 09:14
Előzmény: #2415  farkasfu
Van itt 5 olyan ember, ami a minuszolásból látszik és nem tudom milyen klubban játszanak, de még azt sem tisztelik, ha egy lebetegedett idős embert próbálok kitartásra biztatni!   
Rosszat nem kívánok nekik, csak azt, hogy nekik se legyen jobb....!!!!
farkasfu
farkasfu csütörtök, 15:02
Előzmény: #2418  hully-gully
Köszi, de a királyt azt a klubban keresd..:))
hully-gully
hully-gully csütörtök, 13:29
Előzmény: #2417  farkasfu
BÚÉK Chartkirály! 
farkasfu
farkasfu csütörtök, 12:28
Előzmény: #2416  atikasz
👍
r680
atikasz szerda, 10:18
Előzmény: #2415  farkasfu

Köszi az egész évi rajzolgatàst.Feső pingikre vadászos BUÉK!
Próbàlkozom🙂
farkasfu
farkasfu szerda, 08:46
  BUÉK! 
Kitartás atikasz!!!!! 👍
SebokR
SebokR kedd, 17:27
BÚÉK!
Colombo
Colombo kedd, 16:08
Előzmény: #2411  Labanc
Rendben,de te csináltál fölösleges feszültséget.Kössünk tűzszünetet. :)
B.U.É.K.!
Labanc
Labanc kedd, 15:55
Előzmény: #2410  Colombo
Legalább elolvasnád miket írtam mielőtt megidézel. Szerintem is lesz az árfolyam 750-en. Hogy ezt jól lehet időzíteni és célárnak lehet hívni na abban vannak komoly fenntartásaim.
Írnék neked mást is, de a szilveszterre tekintettel visszafogom magam.
Colombo
Colombo kedd, 15:42
Előzmény: #2407  farkasfu
A felszabadulás ünnepe a gyemekkoromat idézi és az jó volt, szerencsés nap, hasonlóan a 666-hoz.Fundamentálisan jók a kilátások ha mindezen tényezőket figyelembe veszem, már csak a vevők kellenek akik addigra legalább a bűvös és egyben elátkozott 750-ig hajtják az árat,hogy mindenki megnyugodhasson és a Labancok se tudjanak belekötni az egyedi utas Kuruc pártoló pingvin pásztor vegetáriánus Farkasba.:)
Remélem nem voltam bonyolult?
farkasfu
farkasfu kedd, 15:38
Előzmény: #2408  Donqatto
igen ott már látszik valami, majd a szavazásnál folytatódhat! :)
Donqatto
Donqatto kedd, 15:13
Előzmény: #2407  farkasfu
Április 4-én lehull a lepel XD
farkasfu
farkasfu kedd, 15:12
Társasági eseménynaptár:
Counter kedd, 12:29
Előzmény: #2405  farkasfu
Közép-hosszútávú chart-ot is közzétettél korábban, ugyanakkor az esetleges fundás negatív változásokat, a világban bekövetkező, részvényárfolyamra is ható negatív eseményeket nyílván senki sem tud előre jelezni. Ezt mindig le is írod/jelzed, a támaszok jelölésével a chart-on, valamint az időtávi bizonytalansági faktor is érthető.
Támpontnak a közép-hosszútávú célárak teljesen jók szerintem, figyelembe véve az időtávok bármilyen irányú változásának lehetőségét.
A cég stratégiájának, céljainak kb. fél éve (?) történő közzététele is segíthet a kereskedni kívánók döntéseiben, mint ahogy az is hogy negyedévente van jelentés félévek helyett.
farkasfu
farkasfu kedd, 10:39
Előzmény: #2404  Counter
Nem olvasom, vagyis nagyon ritkán, elvétve bele nézek! Elegem lett belőle! 
Még a nyáron, amikor betettem a chartot, hogy vigyázat ellenálláshoz érünk, akkor nagy ellenszenvet váltott ki a figyelmeztetésem! Aztán a legjobban tiltakozó, fikázó emberke/emberkék megjátszották a korrekciót  és verték a mellüket, pedig sosem akarták eladni előtte! :)) 
Na az ilyen "'kenyeres pajtásokból" elegem van! Nem probléma, ha lekereskedi valaki a charton jelzetteket, hiszen az elemzések ezért is készülnek egy részről. Az viszont gusztustalan volt, amit műveltek velem, amikor meglátták a chartot és az ő elképzelésüknek nem tetszett! Majd ezek után megjátszották és tele tömték a zsebüket egy "hiteltelen" chart alapján....! 
...én is minősítettem őket, csak nem nyilvánosan és ezentúl nincs rendszeres tájékoztatás ott! 
Counter kedd, 10:04
Előzmény: #2402  farkasfu
Köszönöm! Azért ide írtam, mert az OPUS topic-ba nem igazán írsz és hogy olvasod-e azt nem tudom.
Nem érdekelnek a mínuszok/nemtetszések.
Moodi hétfő, 22:44
Előzmény: #2399  farkasfu
Super eredmény, super kilátások! 
Köszi az egész éves közreműködésed! 
Boldog új évet, erőben egészségben! 🥂🥂🥂🍾
(Sok-sok türelemmel hozzánk!😊)
farkasfu
farkasfu hétfő, 22:18
Előzmény: #2400  Counter
Nem szívesen, de betettem, csak egyszeri alkalom volt...
Látod,  már a kérésedre is nyomják a nemtetszést! :)
Jocek hétfő, 22:00
Előzmény: #2399  farkasfu
Köszönöm! Boldog Új esztendőt sikeres kereskedést! 

Topik gazda

Static
Static
4 4 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek