ehh, igaz, ezen a "korábbi"-n átsiklottam. Pedig örülnék annak, ha a kommunikáció visszaerősödne, mert én egy kis "MOL-osodást" érzek ezen a területen, mintha az utóbbi időben csak a kötelező minimum menne. (persze mennek a rádiós interjúk és blogok is, általánosságokkal, meg 1-2 kimondott dologgal, de az más)
most olvasom, nem lesz itt változás. Ráadásul HR szakember viszi itt is a kommunikációt. Látjuk. "A Társaság ezúton tájékoztatja a tisztelt Befektetőket, hogy Chikán Attila László vezérigazgató kinevezése alapján Hegedűs László – korábbi Stratégiai HR és Kommunikáció igazgató – 2024. január 10. napjától az ALTEO Nyrt. Stratégiai HR és Kommunikációs területért felelős vezérigazgató- helyettesként folytatja munkáját. Hegedűs Lászlóhoz tartozik a HR és a kommunikációs terület, feladata különösen a HR terület fejlesztése és a társosztályok közötti információáramlás aktív támogatása."
Ahogyan átér a cash kiutalásom a szétvert KBC-től (KH Patria), szerintem én is belecsípek még ezeken a szinteken. Szerintem két dolog miatt is emelkedhet: 1) Beindulnak a régóta várt dolgok/hírek és/vagy 2) felfedezi a speki had. Lassan az összes small/midcapet és alulértékelt papírt megtalálták már néhány körre, ezt még nem. (Megalapozott fundás helyreárazódásnak jobban örülnék, de a speki köröket sem zárnám ki.)
Figyelj mert eddig én voltam a Kárógó.. Semmi jót nem látok Bene sajnos én se… És a rádió műsort is meghallgattam Nekem úgy tűnt a vezérigazgató se volt túl optimista Mert olcsó az energia nem úgy mint 2 éve
Szia, Úgy látom, hogy a vételi oldalon folyamatosan ott figyel 15k vevő, az eladói elenyésző ehhez képest, de az árfolyam nem változik. Türelmesen gyűjtögetik.
Vételi oldal megtömve? Hát én erre ezt látom 3020 2960 2920 2880 2850 Csökkenő lokális csúcsok. 2770 az alja folyamatosa csökkenő csúcsokkal. Majd fel robban a vevői oldal? Vajon milyen hír jön?
Eladói oldalon majdnem semmi, vételi oldal megtömve, de mégsem mozdul egy tapodtat sem egy jó ideje. Ha jön valami jó hír, ez 🚀 rakéta lesz. Vételi oldal ha belevenne piacin 3000- ig mennénk se perc alatt
Alteo Nyrt.
egész magas színvonalú, és meglehetősen informatív (Wallis jelenlét ellenére).
a menedzsment is jónak tűnik.
ez az év már komolyabb EBIDTA-t és eredményt sejtet.
A METÁR életbelépése mérföldkő lehet a cég életében.
ugyan még illikvid, de 3 befektető kapott kb. 160 ezer db-ot a Wallistól, lasssan kezdenek forgalmat és közkézt csinálni.
Ez persze kell is, hiszen tőkeemelést terveznek. (Magyarországon kívül szeretnének terjeszkedni, ami a jelenlegi helyzetben inkább pozitívum)
Tevékenységileg E-Starhoz hasonlítanak (másban nem), de alternatív energiák felé mennek, kevesebb önkori és lakossági, több ipari ügyféllel.
A kötvényekből befolyó pénzből jelentős Ebidtát tereme4lő cégeket vettek eddig.
A Wallis miatt nem valószínűsíthető az E-Starhoz hasonló végkimenet.
Kérdés, mennyire akarnak kisbefektetőket is beengedni.