“A zöldenergia termelése mellett a kormány lakossági és ipari pályázattal is ösztönzi annak eltárolását is. A január közepén megnyíló kiírások összesen 137 milliárd forintos keretösszeggel segítik a családokat és vállalkozásokat új energiatárolói kapacitások kiépítésében – olvasható az Energiaügyi Minisztérium közleményében.” . https://www.portfolio.hu/uzlet/20231229/konnyebb-lesz-szeleromuvet-telepiteni-az-ujevtol-660025
És ne felejtsük el az energia tároló pályázatot. Remelem ott is nagyot szakitunk. De majd februárban minden kiderül addig is türelem nicht ugri-bugri .
A jelenlegi tulajdonosi háttérrel szerintem sem maradunk ki belőle.(MVM mellett remélem, hogy jut nekünk is.) . Boldog Karácsonyt, kellemes ünnepeket kívánok! (Jövőre pedig megtáltosodó árfolyamot!)
Akkor én értettem félre, mert úgy értelmeztem, hogy a bejegyzésrmre adott (akkor még 3, azóta több) mínusz okát magyarázod krétának, hogy én fikázom a részvényt. Nem ezt tettem. Én más okát nem láttam hirtelen annak magyarázatául, hogy 2800-on pirosban virít a sok zöld más részvények között, mint, hogy olvastam a hírt a megjelent törvényröl. Sok nyerőt kívánok az összes Alteo tulajnak, (lehet valamikor újra én is az leszek)!
Az egyik Károgó én vagyok… De csak a tényeket mondom majdnem egy napon 4 hónapja vettem fele fele arányba wabit meg alteot.. Az egyik több mint 30% plusz-ba van A Másik 2% mínusz Nem mindegy azért!!! Szóval ezért a retek meg a fos jelző…. Majd ha ez is 30% pluszba lesz ígérem javitani fogom.
Nyugalom. Nem látom, hogy a te bejegyzésedre reagáltam volna, pls ne vedd magadra. A fos jelzőt azért írtam, mert van itt a fórumon egy-két örök károgó, akik ezt írják, sugallják stb.. amúgy ma a “retek” jelző hangzott el konkrétan, csak a jegyzőkönyv kedvéért. El fog indulni és akkor majd beindul a hype (meg a szebb jelzők használata), de hagyjuk ezt most.
Alteo Nyrt.
egész magas színvonalú, és meglehetősen informatív (Wallis jelenlét ellenére).
a menedzsment is jónak tűnik.
ez az év már komolyabb EBIDTA-t és eredményt sejtet.
A METÁR életbelépése mérföldkő lehet a cég életében.
ugyan még illikvid, de 3 befektető kapott kb. 160 ezer db-ot a Wallistól, lasssan kezdenek forgalmat és közkézt csinálni.
Ez persze kell is, hiszen tőkeemelést terveznek. (Magyarországon kívül szeretnének terjeszkedni, ami a jelenlegi helyzetben inkább pozitívum)
Tevékenységileg E-Starhoz hasonlítanak (másban nem), de alternatív energiák felé mennek, kevesebb önkori és lakossági, több ipari ügyféllel.
A kötvényekből befolyó pénzből jelentős Ebidtát tereme4lő cégeket vettek eddig.
A Wallis miatt nem valószínűsíthető az E-Starhoz hasonló végkimenet.
Kérdés, mennyire akarnak kisbefektetőket is beengedni.