Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Idezve a klasszikust, a jo isten fonjon kalacsot a f@szombol ha eladom :) ehhez a papirhoz kotel idegek kellenek es meg annal is tobb turelem, de meg a 2025-ot szemelyszerint mindenkenkeppen kihuzom benne.
Ez most nem a szokásos szívatás! De ne aggódj, egyrészt papír nélkül te ezen nem fogsz bukni, másrészt az sem, akinek részvénye van, mert ez most a régi kotta, ami 2018/19 körül volt. A te statisztikád így is jó lesz, sokszor igazad volt, csak egyszer fogsz tévedni, amikor kimaradsz abból az emelkedésből, ami akár teljesen megváltoztathatja egy ember(részvényes) életét! Szerintem ez 2025ben lesz, ami most kezdődik.
Nem nagyon értitek szerintem a kormányváltást. Váltáskor soha nem az a cél, hogy csődbe vigyenek komoly cégeket. Az kinek lenne jó? Tulajoktól próbálják átvenni az új kormányhoz közeli emberek. Nekik termelné a nyereséget és a dolgozók nem lennének munkanélküliek,stb. Jászainak mind a 2 oldallal még régről nagyon jó kapcsolata van. Olvassatok utána! Kóka Gyurcsány minisztere volt és a cége most is nyeri az állami támogatásokat, stb. Bocs, de ez 1 ökörség amit sokan a választások miatt írogatnak.
Lehet nálam van a logikai bukfenc, de ha a NER bukik 26-ban, akkor nem pont az lenne a céljuk, hogy az általuk bekebelezett gazdasági társaságok jól fialjanak? Vagy legalább magas áron legyen VIP kiszállójuk?
A 4ig = voda + digi + ah + invi + rac + űrtech Nem a ner tartja el. Hallgasd meg a podcastot. Aw, Graphisoft, mtel hogy lehet akkor h jelenleg is eletben van? mert h kormanyellenesek :) szal ez nem jo gondolati irany
Az, hogy ennél a cégnél mi lesz a jövő?! Én kevésbé pozitívan látom, mint te. Hatalmas adóssághegy, NER kitettség, ha 2026-ban bukik a pedofilmosdató banda, amire 14 év alatt soha nem látott esély van már, akkor itt is lehetnek kemény problémák. Nyereség pedig erősen kérdőjeles számomra, hogy ebből mi marad a befektetőknek és mennyit szednek ki a cégből. Ettől persze sok szerencsét hozzá!
Ettől persze le a kalappal, hogy anno már kényszerbefektetőként kitartottál a Freesoft mellett, mert piacon esélyed nem lett volna belőle kiszállni, de lehetett volna ebből egy sokkal csúnyább verzió. Nem az lett, ez a te szerencséd Mészáros miatt, de ettől még nem vagy tőzsdemágus.
Azért azt se felejtsük el, hogy évekig toltad ugyanezt a felbeszélést még a Freesoft időszakban, miközben szinte a kutya sem vette lényegében rajtad kívül. Nagy tőzsdemágusnak hiszed magad, pedig csak szerencséd volt egyszer az életben, hogy Mészáros anno pont ebbe szállt be és elszállt az árfolyam.
"Elon Musk lett a világ első embere, akinek vagyona átlépte a 400 milliárd dollárt, ami 156 088 200 000 000 forintot jelent. A Bloomberg beszámolója szerint a vagyonnövekedést legutóbb egy SpaceX-részvényekkel végrehajtott tranzakció hajtotta, ami Musk nettó vagyonát hirtelen nagyjából 50 milliárd dollár növelte." 156000 milliárd forint. Otp kapitalizáció 6200 milliárd ft
Hát ti lehet, hogy élvezitek Madrid ámokfutását és jól szórakoztok rajta, de én ugyan nem ma kezdtem a tőzsdét, de még egy ilyen idegesítő embert itt nem láttam... engem bevallom, hogy iszonyúan idegesít, de már egész jól kezelem és meg tudom állni, hogy ne reagálja a napi szintű faszságaira. Trollnak tartom, és egy dolog vezérli, hogy minket idegesítsen. Olyan nincs, hogy egy darab részvénye nincs és a legtöbb hozzászólás az övé...
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...