Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
q3ig nem lesz semmi. Örülni kell annak is ha nem esik tartósan 840 alá. Minden nap egyre lejjebb szúr, szerintem ez a lefele kitörés jele. Nem véletlen hogy bármilyen pozitív hír jön , nem emelkedik. Hasonlítsd össze a telekommal, rájössz hogy ez a 840 körüli ár a reális.
Lazíts már! Neked úgy sincs papírod, mit számít? Egyébként az a dugó pont hogy jó jel! Figyeld meg, ahogy eddig is, úgy ez a torlasz is hirtelen fog elkelni majd egy nem túl távoli napon. Egyszer csak a semmiből elkezdik venni és hirtelen a 900at fogja karcolni. Ott majd megint pihi lesz, te pedig nyomhatod tovább, hogy nem emelkedik.
A dugó azért van, aki el akarja adni az alá tegye. Aki pedig vételi stopot rak be az fölé teszi. Ilyenkor szokott egyszer csak kiaugrani. vagy amikor felépül az eladási oldal azt kikapják. Senki nem tudja a valót.
Olyan ez mint tavaly decemberben. Ment az örömködés hogy a 22 milliárd euróból csak 6,7 milliárd lett befagyasztva, aztán kiderült hogy az egész összeget befagyasztották.
80 milla forgalom úgy hogy a 851es dugó megmaradt. Úgy látszik a héten ez marad 851 alatt. A forint is olyan jó erőben van hogy az eus pénzek hírre is esett végül. Jönnek az eus pénzek állítólag, hiszem ha látom. Már egy éve jönnek, csak nem érkeznek meg.
Milorad Dodikot, a boszniai Szerb Köztársaság oroszbarát elnökét fogadta hétfőn Orbán Viktor a Karmelitában, miután a magyar kormány nemrég 45 milliárd forintnyi pénzügyi, energetikai és telekommunikációs befektetést írt alá a térséggel. Mindeközben Dodik otthon akár hat hónaptól öt évig terjedő szabadságvesztésre is számíthat, mert nem veszi figyelembe a jogilag két részből álló Bosznia nemzetközi főképviselőjének döntéseit.Orbán a találkozón azt mondta, reményei szerint a 2024 második felében esedékes magyar EU-elnökség alatt a térség európai integrációja kiemelt figyelmet kap majd.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...