Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
650nél és 670nél és 700nál is ilyen "küzdést" láttál :D Szerintem meg tanítani való elbizonytalanítás folyik. Ha majd a spekik ezt is veszik nem csak az OPUST, megint lehet benn 1 ugrás 2-3 nap alatt.
Küzd a 800al. Belevesznek, felviszik 800 fölé, aztán rögtön visszateszik 800 alá. Remélem opus nem játssza el megint hogy felfújják az árfolyamot aztán vissza az egész. 102ről 430ig gyönyörűen ment és óriási forgalommal.
Másold be, hogy ki betegezett le? Azt írtad, hogy a 800 feletti tartomány még sok neki, közben már 13 perce 800 felett volt :D Szurkolj csak, hogy essen. Micsoda megkeseredett, kárörvendő vagy. OPUSt is figyeled mi? Még mindig NER részvény :D Ja és valahonnan majd esni fog.
Tegnap megint le lettem betegezve mert feltételezni mertem hogy 800 alá megy. Erre tessék, adják már 800 alatt is. A mai forgalom nagy része már 800 alatti kötés.
Személyeskedés. 4IG lesz a Telekom helyett az új BLUE ha kivezetik, kifogják. Nem tudom miért kell idekeverni engem. Opusban meg a legtöbb topicban is befektetési szempontból szinte mindig igazam. Az a biztos profit ami zsebben van. 4IG-et, ameddig veszteséges addig nálam hanyagolós. Lehet ez még viszont jó.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...