Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Igazad van. https://www.4ig.hu/4ig-nyrt_-rendes-kozgyulesi-meghivo---2023_03_29_ 10. Döntés a Társaság Igazgatóságának – a 6/2022. (III.31.) számú Közgyűlési Határozattal adott felhatalmazás 2023. év 09. hónap 30. napján történő lejártára tekintettel – 2023. év 10. hónap 01. napjától kezdődő tizennyolc (18) hónapos időtartamra szóló felhatalmazásáról saját részvényeknek a Társaság általi – a Társaság mindenkori alaptőkéjének huszonöt százalékát (25 %) meg nem haladó mértékű – megszerzésére, a kapcsolódó valamennyi, egyébként a közgyűlés hatáskörébe tartozó kérdésekre, döntésekre is kiterjedően
A múlt héten még stabil készpénztermelő cég volt, ezen a héten Opus 2. Jövő héten mi lesz a menü? :D Egyébként a másik topicban már írták, hogy október 1-től veheti csak magát a cég.
Nem értik a másik topicban hogy a cég miért nem veszi. Mit nem lehet ezen érteni? 2 magyarázat is van. Miért vegye itt a cég amikor jóval olcsóbban is bevásárolhat. Egyáltalán minek vegye a cég? Tovább csökkentse a közkezet ami már így is 10%? Mit nem lehet azon érteni hogy Ner cég, opus 2.0 innentől.
Lehet küldeni a mínuszokat, attól még igazam van. Látszik a forgalmon, a kicsik menekülnek innen. Ezt már csak a cég tudná megmenteni egy 400-500k részvény vásárlással de a cég meg itt nem veszi. Ők is olcsón akarnak venni. Gondolom nem véletlen hogy az edison sem értékel és nem ad célárat.
A jelentés előtt már egyszer úgy nézett ki hogy elengedik a 670et. Akkor 640ig engedték le. Aztán 1 nap után 670 fölé visszahúzták. Most érdekes módon amikor az elemzők szerint jó a jelentés, elindulnak az eladások és nem látni a szándékot a visszahúzásra.
Nagyon nem értesz hozzá az látszik. Ekkora cég építésnél , ilyen átalakításoknál hogy hogy mi viszi a pénzt? Igen, veszteséges volt a voda és a digi , de ez nem mindig volt így. A többi vett telekomos cég meg nem volt veszteséges. Az ebidta számít, a készpénz termelő képesség számít. Nem véletlenül írják az elemzők hogy jó úton jár a cég. Én már tavaly írtam hogy a 2024es évtől várok eredményt, ez az év az átalakítások éve lesz.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...