A cég 25% a Rheinmetall német hadiipari cégóriásé. A közkéz alacsony de a Bet-en meg is is egesz jo. A cégcsoport Ebidta pozitiv csak a bevasarlasok miatt terhelt.
Eddig mindig veszteséges volt, ha jól tudom. Csak egyet nem értek, Viktor miért nem vitte magával Mászáros Lölőt, a csajával együtt, akkor most az opus is száguldana. Ott is jött volna egy kis betevő az ünnepekre. Valaki mondja meg Viktornak legközelebb vigye magával őt is.
Ezzel pont így vagyok én is. Csak egy kicsit bánom, hogy nem még a 800-as szint körül tettem be a teljes tervezett összeget. Mostanra az alternatív költsége már rég megtérült volna.
Ennek a kapcsolatfelvételnek nagy haszna lesz a 4ig számára a következő 4 évben. Ha nem így lenne Jászai nem ment volna harmadikként a megbeszélésre. Musk biztos hogy támogatni fogja a jövőben a 4ig-t.
930at 75edb-os vevő kapta ki. Komoly vételek vannak és tegnap is az látszott, hogy valaki nagyon gyűjti. 930on 85edb eladó :D Betették a féket, de alatta gyűjtik. 928ft
Én már többször leírtam, hogy a bűvös 2100at 2025 végére várom. Én hiszek Jászaiéknak, hogy több mint 400milliárd fog beárazódni a cégbe. Ha megvalósul, akkor 2100 felett lesz az árfolyam. Van tér felfelé. Lesz majd jövőre pár nagy hír, ami majd megmozgatja az árfolyamot. Most a további gyűjtés időszaka van. Kicsik szerencsére nem nagyon piszkálják. Sőt! Sokan nem hisznek abban, hogy hamarosan 1000 felett lehet és adogatják a részvényeiket. Valakik begyűjtik szerencsére, de az érdekes, hogy ilyen sebességgel száguld. 933ft és 534milla
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.