Én most várok.A játszós pakkomból adtam el 905,920-on,azt vissza veszem,azt ennyi egyenlőre!Nem fogok kapkodni.Meg 2 másik papirba csökkentettem,azzal is idejövök,de nem tudom még hol fogok azzal beszállni,megvárom mi lesz.Ez a terv!
Én ezt az USA kirándulást jobban megpörgettem volna! Először pár poénnal oldottam volna a feszültséget,azt mikor már lazább a hangulat,hozzák a kávét,akkor a tárgyra tértem volna!Figyelj Donald!van 3milliárd dolcsid, ha már a lepukkant amcsi piacon nem tudod pörgetni,itt vagyunk Európa közepén, Magyarország,4ig! Szeretettel várunk!Elon:tudunk a Teslához csippeket gyártani,űrhajót kilőni,drónokkal gyárat épiteni a Marson,stb! Beraktam volna a bogarat a fülükbe,ha már ott vagyok,az biztos!Vittem volna nekik Pick szalámit,Erős Pistát,fütyülős barack páleszt ajándékba,stb!Meg egri bikavért,szódát hozzá,ezek mind echte Magyar cuccok,tudjanak minket hová tenni!Mindegy,ez a hajó már elment,úgy nézem!Nem tudom mi volt a téma..
Itt minden attól függ, hogy a titkos eladónk mikor tud kiszállni. Nap 10-20K-val megy gyengébb napokon, így számoltam kb 10 hetet, amiből olyan 6 ment el. A Musk-os napon lehet sokkal többet el tudott adni. Számomra nem kétség, hogy nem mi adogattuk vissza, hanem az ostoba kiszállónk, ami mát 800-on is szabadulni akart tőle.
Szvsz nem lesz komolyabb zuhé, ha 860 alá bukna, előbújnának a vevők(innen a topikból is!), de néhány hét oldalazást el tudok képzelni, sőt én ezt várom.
TA szerint nem fog lemenni 810-ig de én lennék a legboldogabb ha pár hülye csinálna egy fasza beszállót nekem megint. Nézd csak meg, a csótány már el is tűnt. Hol van a 14K-s pakk?
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.