de bakker mint egy tépett varjú mindenhol megjelensz károgni. :) kvára nem realizálok ezen a szinten, mert jövőre, amikor jönnek a jó jelentések majd tépni fogják az alapok és dupla áron foroghat akár.
kb. másfél éve mondta. . 810-830as rést majd csak ötödölés után kéne betölteni :D Mintha 930on arra játszanának, hogy minél többen dobják a papírt. Érdekes, hogy 930 felett nem akarják venni, de alatta a bedobottakat mind felszedik. Nem is volt komoly hintáztatás az árfolyamban. Egyébként ráérünk, nem kell sietni.kb most dobálják majd a napizós pakkokat eladásra. Nagyon kevesen írták a fórumon, hogy bevásároltak 4IGből. Igazából többen, hogy csökkentettek. Érdekes, mert nem így szokott lenni amikor nagyot megy az árfolyam és ez jót jelent hosszabb távban gondolkodóknak. 1 összeszedett jó cikk. Ebből is kiderül, hogy nagy tervek vannak és még a cégnél sem tudják pontosan a stratégiát, csak a vezérek: https://telex.hu/gazdasag/2024/12/10/4ig-elon-musk-jaszai-gellert-orban-viktor-donald-trump-ur-ursiklo-urseta 918ft és 764milla
A 2100-2400-at a JG mondta volna? Nem tudom, azért kérdem. Egyébként én már most javarészt kitáraztam, mert lehet, hogy tavasszal már bőven 1000 felett lenne. Nyilván akkor is jó vétel lehet még, de előtte még jobb :-)
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.