Januárban tudtam volna venni megint egy keveset, de úgy érzem a pakk bővítési terveim kezdenek totál szétesni. Kétlem, hogy a havi fizum tartja majd a lépést az árfolyam emelkedéssel. Azt hittem lesz még egy kis időm, de mégsem.
beszálltam én is - régóta nézegetem a céget - tegnapelőtt kezdtem el venni, sajnos jött az USÁS hír, így tegnap már nehezebb volt venni, ma még nehezebb :-)
teljes tőkém 10%-a most ebben van
jó spekit Minden tulajdonostársnak és persze sok pénzt
Akkor csak fékezni akarhatták az emelkedést. Ez jót jelent, mert könnyen mehet feljebb, ha a kételkedőkkel eldobatják a papírokat. Kicsik sem nagyon mernek venni, amikor sok az eladó :D Én azon csodálkozom, hogy a vevői oldal mennyire kitartó. Úgy néz ki, nincs nagy eladó sem, mert most szórhatná ész nélkül. 930ft
Volt 42edb-os vétel, meg előtte kb. 5perccel kb 51edbos vétel is volt egyben. Nem pöcsölnek. Ezt most valaki nagy veszi. Ez a legjobb! . orbitális Hagyd őket. Nem is akarják érteni. Minden kormány örül annak ha vannak nagy cégei. Mészit majd megfingatnák kicsit és még 1-2 NERes lovagot, aki nagyon gyorsan gazdagodott, de nem a cégeit tennék tönkre, hogy az emberek munkanélküliek legyenek. 925ft és 704milla HATALMAS!
semmi gond, legyenek is kiszállók. ha szerencsénk van, a ami nap el tudják végre adni a zrt papírjait és végre megszabadulunk tőle. onnantól szebb lesz az út.
Nem az a baj, hogy hülyeséget beszélsz, hanem hogy még meg is vagy róla győződve. Ebben a holdingban van a Vodafone, Digi, invitech, AH és RAC is. Ez nem egy fiktív, állami megbízásokból működő vállalat már, mint pár éve látszódott. Had kérdezzek valamit: az Autowallis, ami a Bajnai féle Wallis csoporthoz köthető elbukott? Vagy elvették Bojártól a Graphisoftot? Esetleg megbukott a Telekom is, ami a német DT tulajdona és elég nyiltan OV ellenes körhöz tartozik? Nem. Akkor mi a picsáról beszéltek tényleg.
Lehet leküzdi a 930at. Akár 950es zárást is eltudok képzelni. Ki vagy kik vehetik ennyire? Kicsik dobálják, de valakik felszippantják. Én 1 éve írogatom, hogy a kicsik eladói oldalon vannak és majd 950 felett veszik észre a spekik. A kérdés, hogy mikor lesz 950 felett? Még a héten? vagy idén? lehet csak jövőre? esetleg már ma? 930ft és 693milla!!! Hatalmas a forgalom!
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.