Otp dehogy éri el a csúcsát. P/e 8 jövőre ott az eps 5500 ft ha meg van a kazah bank, ha nincs 4000. Amit irtam én arra várom kb. 2400 ft-ot mondtam régebben, most visszavettem. Mennyi osztalek várható?
Igen tavasszal én is ezt vártam-2026 májusra-2182 ft és osztalék 2330 ft árfolyam lenne kb.- De az nem tetszik,hogy OTP-már eléri lassan a 31K csúcsát-ez meg 1800 ft körül stagnál. Ne, hogy csak az általános BUX-emelkedés legyen benne májusig és 2000 ft kicsit meghaladva jöjjön le az osztaléka?
Semmit nem tudnak. Egy időben figyeltem ezeket a "tippeket", főleg kriptó kapcsán. Semmit nem ér. Ha csökken az árfolyam, akkor sell-strong sell lesz szerintük, ha pedig már az egekben van, akkor buy-strong buy. Egy kalap melléktermék. Számomra fordítva dolgoznak. Akkor kell venni, amikor olcsó (strong sell szerintük) és akkor eladni, amikor drága (ez a strong buy szerintük). Szóval, ha most strong sell, akkor venni kell.
Szerintem a 2000 ft simán benne lesz májusra-ennyit látni benne biztosan,de ennél feljebb nem merném biztosra venni-a BUX-index általános emlekedését követi le. Hogy az OTP-miért van megint csúcsközelben-ez meg 1800 ft-on ez jó kérdés?- -Indikátorok- Technical AnalysisStrong Sell- Lefelé az 1750 ft várja. MTEL Technical Analysis, RSI and Moving Averages - Investing.com
Ja, így oké... amúgy azért kezdték el emelni a fixMÁP hosszú hozamokat, mert választások után csúfosan elszálló inflációs időszak várható, amikor leszedik a rózsaszín szemüveget a lakosságról, elengedik a stoppolt árakat, és az MNB is netán lejjebb viszi a kamatlábat, na akkor jön majd a feketeleves, és forint armageddon, és egekbe szökő árak.
Mtelekom