SZERETNÉM VISSZAKAPNI AZ EDDIG HASZNÁLT NETBRÓKER PROT!!! végre úgy működött, ahogy kellett volna, erre kapunk egy körülményes, ahogy olvasom tele problémával felületet, miért nem működhet párhuzamosan a kettő?
Nézzétek meg ezt az új szart telefonon. Semmit nem látsz, mert szarul jelenik meg, de a büdös nagy narancssárga gomb, az értékpapír keresés kitakar minden érdemi infót . Ezek nem nézik meg a szutykot, amit ránk sóznak, mint fizetős szolgáltatást? Tényleg nincs egy ember sem ebben a csapatban, aki elindítaná pár platformon, ha másért nem, csak kíváncsiságból?
Az újban nem tudok állampapírt venni, nem tudok átvezetni számlák között és néha állatságokat mutat. Rühellem, hogy a fejlécben ott van nagy betűkkel, hogy mennyi az értékpapírszámlám értéke, de záráskor tiszta hülyeséget mutat és változik a szám. Hogy mutat egy készpénz állományt, de végig kell csattognom az összes számlán, ha látni akarom, hogy melyiken van mínusz, mert a gombra klikkelve nem képes részletezve mutatni, csak összesítve. Hogy lassan minden már minden bróker platform be tud léptetni biometrikus azonosítással, de ennek a szarnak SMS-t kell küldözgetni... Komolyan hülye ez mind, nem fejlesztő.
Nekem iPaden csinálja ezt, de ha nem nyomok rá a bejelentkezés gombra, hanem frissítem a lapot, akkor beléptetés nélkül újratölti a felületet és megy gond nélkül.
Ma hívott az Erste embere, mondta hogy van új felület, hát ez is vicc kategória lehet. Külön böngészőablakban kell bejelentkezni, aztán el kellene fogadnom valami tájékoztatót, de a költségekrő, díjakról szóló gomb csak az Erste főoldalára visz, f@szom sem fog ott keresgetni, ráadásul olyan mintha ezzel egy új szerződést is kötnék velük, különben miért nem jó az amit a régi oldalukon már elfogadtam?! Nem is léptem be, hálistennek év végén TBSZ lejár, elhagyhatom ezt a hulaadékkezelő céget ahova kényszerdeportáltak a Randomtól.
Van valami színes összelinkelés kacat, nem amiatt van? Az ilyen összelinkelt lapoknál, ha a figyelőlistában kijelölsz egy másik papírt, akkor a grafikon is átvált rá. Nem nagyon használom, szóval nem tuti.
Na, a portfóliós erste platformokra is eljut az új rendszer végre... :) Ma kaptam a levelet dél körül... Tájékoztatunk, hogy a Portfolio Online Tőzsde és az Erste NetBroker kereskedési rendszerei egybeolvadnak. A régi belépési felület 2025. június 1-ig érhető el, 2025. június 2-től a belépés átirányításra kerül az Erste felületeire.
Esetleg valaki tudott már ebben az új Erste csodában a grafikonoknál menteni úgy nézetet, hogy az megmaradjon és adott részvény grafikonját adja vissza? Alapból beteszi az OTP-t és bármit mást mentek csak azt adja vissza. Hiába állítom be a 4 órás kilépést, de azt is hiába... Firefoxom van. Tapasztalat más böngészőből? Hátha ezt nem szereti....
ERSTE NetBroker
A telefont nem veszik fel!!!