nem elég, hogy a szutyok rendszerével manipulálja a kereskedést a patkány erste, még konkrétan a piaci manipulációt is rendszeresen megjátsza a short certikkel, itt lenne az ideje, hogy valaki rálépjen a f.szukra a kormányból, mnb től, lenne pár tízmilliárd ingyenpénz az üres kasszába
én próbálom viszonylag ritkán használni a mobilbrokert, tegnap delutan zaras korul se az mpin, se az ujjlenyomat nem engedett be. nem kértem uj jelszot, most meg egy kis gondolkodas utan elsore beengedett az ujjnyomattal.. a dizajnon kivul semmit nem latok rajta, ami valtozott volna. és ez nagyon elszomorit.. ha csak egy "dizajnvaltas" ennyi szart kavart, akkor mi lenne, ha a funkciok is bovulnenek? remélem másnal nem programoznak a srácok, ez is épp elég siralmas..
Részemről szarkazmus volt,egyáltalán nem ügyesek,már a 3.szép levelet írtam a kreténeknek,kíváncsi vagyok mikor lesz értelmes válaszuk a sok balfaszságukra.
ezen vajon mit kellett minuszolni és kinek???napok óta szarozunk és főleg a kollégák,akik rá vannak szorulva a moboil netbrokira!! Mellesleg:Ilyen a drága jó quaestoromnál soha nem történt!!A többiről nem is beszélve,de nem idegesítem magam,rühelem ezt a bandériumot,a pohossal kezdve!!!
semmit nem kapott,legalábbis én nem vettem észre a rövíd zárás utánni belépéssel!!én mpin-nel lépek be a régivel,ma pl.a régi tel.vittem magammal,mert sp500tl -be vagyok,azon keresztül be tudtam lépni tegnap is!!Amúgy nem tudom ki a szoftverfejlesztőjük,vagy ki van megbízva erre a célra,de biztosan levonnék a nagyon nem kicsi fizujából,hogy ennyire megint sikerült aláásni az erste színvonalát!!
Egyrészt sosem volt egy nagy szám, másrészt még mindig nem jó pin kóddal. Ezek szerint csak a biometriás azonosítás működik. Lehet tévedek, de azon kívül, hogy a design változott kapott valami plusz funkciót, újítást?
aha,tényleg,le a kalappal előttük,kurva ügyesek voltak,hogy a jót egy frissitésel sikerült elb...ni,azután röpke 3.nap(tőzsdezárás miatt)sikerült is rendbehozni!!Sok változás nem is történt,kicsit a dizájnon alakitottak,ezért a Nagy Semmiért kár volt!!
Úgy tűnik megjavult ez a fos Be az ujjlenyomat nem működött először csak a kód Utána az alkalmazásban kikapcsoltam majd újra be , és utána már beengedett ujjlenyomattal is...
ERSTE NetBroker
A telefont nem veszik fel!!!