Magas a részvétel, mi hazánknak nem kedvez + a két jobboldali párt elszívja a szavazóit, levélszavazatok aránya is magas. Kb. én 40-50%-ot adok, hogy bejutnak.
Inkább egy olyan full speka gondolatom van, hogy ha tényleg egy masszív tisza győzelem lesz 2/3 pl., abban az esetben történhet-e változás a nis akviban. Mivel orosz az eladó, szerb a cég, usa a döntnök. Mind Orbán fan. Nem-e emiatt tologatják a végleges döntést? Esetleg emiatt módosítják a bizniszt. Viszont bármilyen módosítás, ami a korábbiakhoz képest negatív lenne instant zuhé a papírban.
Nincs csővezeték! Az adriának kicsi a kapacitása. Holoda összevissza beszél. Beteg az az ember. Le akarják építeni a MOL gyártó kapacitását és nyugatról benzint behozni tartálykocsin. Ezek megőrültek. Holoda, Aszódi, stb.
Csacsiság... Az orosz olaj eddigi nyereségét is(95%) elvonta a ner.... Egy kiszámíthatóbb piaci környezetben a mol is jobban tudna prosperálni. Aztán meg, mitől megy az OMV és az Orlen ruszki olaj nélkül is? :)
Ja, hasonló az én helyzetem is, az idei rekord osztit csak nem kéne veszni hagyni. Aztán ha jön (mert jönni fog) MP és mi lesz a jövőben az alapítványok miatti emelt osztalékokkal senki nem tudhatja előre. Szóval, ami most még tuti ki azt kell az utolsó forintig csavarni otikából :)
Nyilván a MOL a ner leggázabb , behódolóbb vállalata... Ennél Csányi is az OTP-vel sokkal ügyesebb, mint ami látszik is... Meg a többiek. Le kellene vonni a konzekvenciákat talán.... :)
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.