Csak a feledékeny hívőknek: "pomperj 2025. 06. 15. 07:16Előzmény: #385598 Balin2020#385600Aki olvast a hirekat, azt sejtheti, egy het mulva az olaj ara 120$ folott lehet, es ennek valoszinusege ma mar tobb mint 50%. A MOL reszveny a legkeresettebb lesz a BET-en; es ket honap alatt 4500 folott lesz." Ebből az egyetlen pontos dolog: "Balin2020#385600" ....:-)
Azért fog esni, mert nyitják rá shortokat. Egy pozitív hírre spekulálva tört ki a 2700-as sávból. Ez megcáfolásra került. Újra bizonytalanság a van a MOL. Mivel fundásan nem változott semmi, dobós a papír, short opcióval. Ellátási lánc bizonytalan, célpont a lett a Barátság vezeték, átállási fejlesztések lassan (vagy sehogy sem) haladnak. Lapátoljak ki a nyereséget amikor fejleszteni kellene. Állami befolyásoltság... Nem is folytatom. Miért is szárnyalna, vagy mitől jó!? A kérdés inkább az, hétfőn mennyi shortot nyissunk?
Csak a tartós béke tudna felmentést adni a MOL-nak, azt meg nagyon nem akarják az Oroszok! Tehát egy olyan lovat kell etetni, gyógyítgatni, ami már egyébként is döglődik a kifutó technológia miatt! Ezért is nem ésszerű gazdaságilag az átállás az orosz olajról, ezért kell a végsőkig húzni-halasztani.
Én azt gondolom tuti VIP volt, nem is értem miért is sikerült 3000 fölé néznie! Csak rossz hírek újból, készenléti kutas törvények, Trump egyértelmű válasza az Orosz olajra stb. Nulla indokot látok az osztin kívüli (persze ha lesz)a Mol papír vásárlásra (-: Persze, mondják, hogy kitört az ár a grafikon alapján ( SZVSZ talán 3200 fölött beszélhetünk róla), majd azt is fogják mondani hogy ez csak falsh kitörés volt. A hitetlenkedőktől az alábbi kérdésre kérnék választ. Nem jött a profit igazán az elmúlt 2 évben az Orosz olajjal sem, akkor miért lenne ez másképpen a Brent-el mondjuk? Ráadásul a keresleti oldal folyamatosan szűkül!!!
Kapish!Pont ezért veszegetem.Ha orbán marad lesz nagy juti.De ha megy akkor meg jön egy új árazás.Persze én is szeretnék 2600 ért zsákolni de most mást mutat az árfolyam mozgása.
Abszolút! Amikor túlment 2900-on, nem voltak illúzióim, hogy itt szintlépés történt, meg egyéb fantazmagóiák! +6-7% begyűjtve, és már vége is a szerelemnek! Ez nem 4ig!😆
Mint az utca embere nyitott szemmel füllel járok.Nekem ami fontos az a hírek.Trumphnál mind1 mit jelentbe ma holnap az ellenkezőjét jelenti majd be.Ő blöfföl.Nem hiszem hogy arra fog hétfőn 2400 ig esni a Mol hogy bejelentette ma T hogy nem veheti az orosz olajat.Itt ennek a meccsnek amit a T meg P játszik a végén biztos vagyok hogy mind ketten állva maradnak A Mol meg 1 jó cég és reménykedrm hogy jövőre még jobb lesz.
Ha le kell válni,akkor cumi!Ezt mondom én is hónapok óta,meg ezért is pucoltam el innen!Minden válás pénzbe kerül,annyiba hogy akkor rotty van!Egyik haver is elvált!Neki is rotty lett!Vitt mindent a felesége,amit csak tudott!
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.