Én nem is értem Balin mit gondolt hogy 3000 lesz a vak is látta ma piros lesz minden és engem fikáz,és most sértődötten sarokba fordult a kamrába...A hülye is látja hogy esik minden és ki tudja hol a vége
Én nem akarok senkit megváltoztatni csak ha valaki fel szeretné venni a nagy megmondóember a kistérségi guru gúnyáját akkor felelősséggel tartozik a rókákkal szemben akiket megszelidített. Sok embernek nulla a pénzügyi képzettsége. Egyszerűen azért mert nem volt rá lehetőségük befektetni. Örököltek valami ingatlant vagy valamennyi pénzt, berakták pmapba jött a kamat. Már nem szexi a pmap ingatlan meg már sokba kerül ezért marad a részvény és tőkepiac. Olvasgatnak ezt azt ide kerülnek és a snecik hozzászólásaiból már azt gondolják az ATH tetején vett részvény is jó befektetés és nagy terhet már csak a pénz számolása okozza. Nem B. az egyedüli, van itt a fórumon pár és persze egyik sem vállal fel semmit ez jogilag így van de erkölcsileg tán kellene.
Én úgy gondolom, h nem lenne vele alapjában véve semmi probléma, ha mellőzni tudná az elfogultságát. Mert ugye jelen környezetben kijelenteni, h ez sem hat a MOL-ra, meg az sem számít...és ha vki máshogy látja, mint ő, az csakis trollkodik.... Teljesen ok sztem, h rajzokkal próbálja igazolni a saját meglátását, de akkor is figyelembe kellene vennie azokat a dolgokat, amit ő sokszor nagyvonalúan lesöpör, h nem számít. Jó lenne egyébként sztem ő, nem is kéne sokat változtatnia a hozzáállásán, de pl. a maihoz hasonló sértődéses eltünéseket mellőznie kellene. Én személy szerint sem tőle, sem mástól nem várom el, h kiálljon egy tévedés után és elismerje a tévedését, elvégre emberek vagyunk mind. Sokszor kapja az ívet ez tény, (néha okkal, néha ok nélkül) de meglátásom szerint kis jellembeli változtatásokkal nagy változást lehetne elérnie az emberek vele szembeni hozzáállásában. Mondom ezt úgy, h kölcsönösen megy köztünk is az adok-kapok. Legnagyobb megsüvegelendő tulajdonsága egyébként sztem a töretlen optimizmusa és a kitartása. Tudom, h itt vagy és olvasod, jöhet is a szokásos mínusz, mint mindenre! ;) :)
Balin "mesternek" Nem szívogatom a véred - mert hát mire, egy vagy a sok közül- de vegyél magadra némi felelősséget amikor hülyited a kezdőket, akik most véreznek vagy elvéreznek a lövészárokban. szerénység et szerénység. Én már voltam háborúban nem egyszer nem 2x, ezért mondtam felelőssége van az önjelölt megmondóknak.
Volatilis piacon megfontolt döntések szügségesek.Rengeteg még a kérdőjel, kis tételekben ajánlott poziciokat felvenni. Türelem lehet a nyerő magatartás jelenleg. Ami a Trump féle fukár politikai ámokfutást illeti, nincs újdonság csak a hatalmi érdek és a pénz, pénz pénzecske! Orbán mivel magyarázza Trump adminisztráció kijelentéseit -hazánkkal példálózva közbeszerzések korrupciója - az EU-ra kivetett szükséges vámemelésekről??? Megint és megint csak kapja a pofonokat Orbán, most már a nagy szövetségestől Trumptól is! Rogán meg jó darabig nem mehet az USA-ba.
Tudod mit, Gaben, ha elérjük a 2300-2400 szintet, én veszek majd. Te akkor se fogsz venni, de idejössz majd károgni, hogy veszel, ha 1800 lesz. Mint egy igazi troll.
-Erste:-A reggeli nyitást követően szépen visszahúzták a MOL árfolyamát, amit akár pozitív jelzésnek is vehetnénk. Csakhogy közben az MACD indikátor épp eladási jelzést adott, az RSI pedig még semleges tartományban van. Úgyhogy a mai napon belüli jó viselkedés ellenére jöhet még csökkenés. Támaszszintként a 200 napos mozgóátlag 2.775 forintos értékét érdemes figyelemmel kísérni.Támasz és ellenállás szintek
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.