rookie654

Regisztráció: 2023-02-11 07:36:53

Hozzászólások száma: 777

Utolsó hozzászólás: 2024-05-27 11:29


Tapasztalat: 3
Aktivitás: 1
Népszerűség: 5

felfüggesztés(ek):

Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2024-03-07 07:11-ig (1 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
légy szíves fejezd be, amit csinálsz.

utolsó 20 hozzászólás

OTP részvényesek ide! hétfő, 11:29
Én is jeleztem anno nekik írásban és én is kaptam választ, h vizsgálják stb., de igazából átfutottam csak, mert ahogy te is írod, sok volt a sablon blabla és nem láttam, h benne van a jóváírás, mikor átfutottam. Köszi az infót. 
OTP részvényesek ide! hétfő, 11:14
Más is kapott OTPdirekt havidíj jóváírást? Jóvá írtak majdnem 1 teljes hónapot. Lehet a múltkori leállás miatt? Nem volt még eddig ilyen (mármint leállás miatti jóváírásom)
OTP részvényesek ide! péntek, 10:34
Engedd meg, h vissza kérdezek akkor és vissza térjünk az eredeti kérdésemhez. Te miért írkálod akkor nyitás óta, h nem ennyinek kéne lennie, hanem sokkal kevesebbnek és miért fáj neked, h nem jött be a várakozásod, ezért több topikban is hangot adtál eme nem tetszésednek? Te miért írtad akkor azokat, amiket linkeltem a mai napra, mikor még nincs vége a mai napnak sem? 
OTP részvényesek ide! péntek, 10:08
Ahogy minden bizonnyal ez sem te voltál: 
OTP részvényesek ide! ma, 09:00#1267447hát az szégyen lenne 540 nél nagyobbat kell ma esni
OTP részvényesek ide! péntek, 10:06
Akkor ezt biztos más vki írta a nevedben: 
OTP részvényesek ide! ma, 09:25#1267471-540 Ft alap azon felül kellene esni még kb. 1 % -ot a futik alapján kb 17200-300 on kellene lenni
OTP részvényesek ide! péntek, 09:59
Ha jól rémlik tavaly is ez a lemez ment oszti vágáskor, aztán vhogy csak nem akaródzott akkor sem az oszti mértékével esni aznap, ahogy eddig ma sem, ilyen ez. 
OTP részvényesek ide! péntek, 09:57
Ez nem válasz arra, h neked ez miért fáj annyira, h több topikban is emiatt óbégatsz, h mekkora igazságtalanság ez és sokkal lejjebb kellene lenni, mind az OTP-nek, mind a BUX-nak. 
OTP részvényesek ide! péntek, 09:49
Nagyon rossz most neked, h nem jött be, amit vártál és nem akar annyit esni, amennyit szerettél volna? Ezért sírod tele ezt és a BUX topikot is, h mekkora igazságtalanság történt? 
OTP részvényesek ide! péntek, 09:01
17650-es nyitás
OTP részvényesek ide! csütörtök, 09:54
Ha mínusz gyűjtögetés a cél, akkor a BUX topikot tudom ajánlani. Ott, ha ellent mondasz Hathornak v. vmi olyat írsz, akkor missio 20-30 kamu profiljával úgy lemínuszol, h csak na :D 
OTP részvényesek ide! csütörtök, 09:43
Arról pont nem volt szó. Ellenben a szokásos háború, migráció és Brüsszel minket támad örökérvényűekről igen. Ezért kár volt összeülniük. 
OTP részvényesek ide! 2024. 05. 22. 10:34
Igen
OTP részvényesek ide! 2024. 05. 20. 11:25
Így van, de ezt le is írták a tájékoztatóban, amit küldtek
OTP részvényesek ide! 2024. 05. 20. 09:24
Át is lehet állítani és fel is lehet függeszteni a limitet és nem kell bankba menni miatta. 
OTP részvényesek ide! 2024. 05. 18. 09:06
Hathor! Nem azzal van a probléma, h írsz, sosem azzal volt. A baj azzal van, ahogy írsz és ahogy viselkedsz azután, amit neked írnak. Ide jöttél tegnap és troll módjára írtál gúnyosan. Topikgazdaként kettős mércét alkalmazol másokkal szemben és megsértődsz, ha vki(k) neked nem tetszően írnak/válaszolnak. Most is mit írsz?
"elnézést kérek, hogy be mertem írni ebbe a hype topikba"
Egy sértődött kisgyerek viselkedik így és mond ilyeneket, miután leszidják. Megtűrsz olyan dolgokat, amit a portfólió szankcionál az egész fórumon v. mint a tegnapi eset is mutatja nem látsz problémát abban, ha te trollkodsz máshova, de ha a te topikodba történik ilyen, akkor háborogsz és 1 hónapra tiltasz miatta. Ha már moderálsz (elvégre ez is feladatod lenne topikgazdaként), akkor tedd normálisan, mindenkire vonatkozzon ugyan úgy (rád is, haverokra is) és figyelmeztess/szankcionálj! És most hiába írod, ahogy már korábban is, h nincsenek haverok itt, mert a látszat mást mutat. Mindig azok kerülnek szankcionálásra, akik neked nem tetszőt írnak, de a trollok (anno Balin pl. a trollmentesben is v. missio és klónjai) vhogy sosem kapnak tőled semmiért büntit. Ha vki beismeri, h akár több 100 klón profilt is fog gyártani és folyamatosan vissza fog járni, hiába tiltogatják, akkor moderátorként sztem neked is ugyan úgy kötelességed fellépni az ilyen profilokkal szemben (főleg, ha ezt be is ismeri a topikban), mint más szabálysértőkkel szemben, ahogy azt teszi a portfólió adminja. Mindenkire ugyan azok a szabályok vonatkoznak, a topikgazdákra is! Ok, tiéd a topik (BUX), úgy moderálod és azt szankcionálsz, akit csak akarsz és amiért csak akarsz, annyi időre, amennyi csak jól esik neked, de nem gondolnám, h ezek fényében meg kéne akkor lepődnöd, ha folyton leszólnak v. lemínuszolnak téged. Mert sokszor sztem ezek nem a mondandódnak szólnak, hanem a személyednek, azok miatt, amit írtam. 
OTP részvényesek ide! 2024. 05. 17. 20:45
Ezt komolyan nem hiszem el. Kitiltották ki tudja mennyi klónját már, de újra és újra gyártja a klónokat. Most komolyan képes volt 1x-re vagy 20-at megcsinálni, h likeoljon/dislikeoljon? Mi lessz itt, te jó Isten 😱
OTP részvényesek ide! 2024. 05. 17. 18:41
Mégsem a személyeskedés volt megjelölve, hanem trollkodásnak tituláltad az idézett hozzászólást. Másik kérdés: Téged miért nem zavar és zavart soha, ha vki klón profilokat tart fent? A portfólió folyamatosan tiltja az ilyeneket. Neked ilyen alapon nem kéne betartani azokat a szabályokat, amiket ők megkövetelnek és szankcionálnak is? Anno a trollmentesben is teret adtál az ilyen embereknek. Veled ellentétben a portfólió ezeket az embereket nem 1x szankcionálta azóta. Nálad miért van akkor kettős mérce? Ha vki ATH-t ír v. pozitív híreket linkel oda az nálad trollkodás. Ellenben ez amit most te csináltál, az szted nem az. Ha esés van "nyüzsögsz" ott, ha emelkedés miatt leszólnak, akik máshogy látják, mint te, besértődsz és napokig semmit nem írsz, nem moderálsz semmit és senkit.
OTP részvényesek ide! 2024. 05. 17. 17:08
Hát hallod nem vagy semmi. Kitiltasz a BUX topikból vkit 1 hónapra trollkodás címszóval, mert jelzi, h missio 2 kamu profillal is jelen van a topikban, erre ma ide jössz és neki állsz trollkodni. Csak gratulálni tudok ehhez a hozzáálláshoz. 
BUX index, BUX határidő, BÉT! 2024. 05. 15. 20:08
De nem ok nélkül tiltották egyik korábbi profilodat sem, tettél érte mindig. Nem azzal volt sosem a gond, h máshogy láttad a dolgokat, hanem az ámokfutások miatt. Ha kultúráltan fórumozol, nem tiltanak és nem kell havonta újabb és újabb klónokat gyártanod. Erre még nem gondoltál?