Az én meglátásom hogy sok negatív dolog már beépült az árba. Szerintem januártól az ukik nem zárják el a csapot felénk , mi értelme lenne , semmit sem nyernek vele. Már ők is azt kommunikálják hogy bukta ez a háború , területeket kell átadni az oroszoknak. Az hogy tápláljuk az orosz hadi gépezetet az olaj vásárlással csepp a tengerben , okafogyottá vált , az oroszok állnak nyerésre így is. Jövőre vége lesz ennek az egész őrületnek nagyon úgy fest a nyilatkozatokból+ mol oszti Minden adott hogy jövőre felfelé legyen az irány.
Ugye mindenki a saját véleményét mondja itt! Amennyit láttam technikai képeket és a tudomásom szerinti infók alapján a papírról én azt mondom nem esik tovább! Ezt mertem kijelenteni!:) Ez a saját véleményem!
Már mindenki levált az orosz olajról és mi is azt mondtuk jó úton a teljes leváláshoz. Nem hinném, hogy nagyot mozdít rajta. A készített termékekre vonatkozik most a szankció és Szlovákia, Csehország felé és nem a behozatalra. Az olajat továbbra is hozhatjuk. arra nincs korlát!
Jaj, de megy az erőlködés! És mégis mennyiért szeretnétek venni ebből a fosból? Most ti vagytok hangosak, 2700 felett meg Balin. Egyik 19, másik egy híján 20.
Milyen belső infók? Ha kicsit szélesebbre nyitod a spektrumot, mondjuk éves chart napos gyertyákkal, akkor az látszik, hogy harmadszor tesztelte a 2600 körüli szintet. Ez alapján ki mered jelenteni, hogy lefelé már nem mehet?
Erre gondolsz? “ Magyarország a térség egyetlen országa, ahol a hitelminősítői kilátás negatív, ami a politika hitelességével és a közfinanszírozással kapcsolatos aggodalmakat tükrözi – derül ki a Fitch Ratings által kiadott „Eastern Europe Sovereign Outlook 2025” jelentésből.”
Nem is értem mi a gond és miért kell az olajkészletekhez nyúlni már most?! Ők maguk nyilatkozták, hogy nem kell a December 5-től életbelépő szankciókat eltolni, mivel a Cseh olajellátás megoldott.
Szerintem rettentő korai erről beszélni. 160Ft-ot esett a lokális csúcsról pár nap alatt és mára ennek visszakorrigálta kb a negyedét, de azt is alacsony forgalom mellett. 2670-2680 is még csak az elvárható felkorrekciós szint lenne a további esés előtt, de semmi több. Technikailag nagyon gyászosan néz ki a tegnapi nap óta.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.