Ő nagyon messze van a kamusoktol, két kezemen nem tudom megszámolni hányszor írta be, hogy mikor és mennyit fog venni, ami úgy is lett. Mennyiségek alapján pedig valószínűleg az unokáid is gondtalanul élnének annak a pénznek a feléből, amit itt forgat.
Nem szép amit hullyval csináltok, én csak a tények és az igazság miatt írtam most ide be és igen tegnap előre beírta, hogy hová és mennyivel áll be vételre
Kar, hogy az öreg nincs itt. Lenne mit eltakarítani. Mi lenne ha a részvénnyel foglalkozna mindneki? Bikuci úr meg máshol is megmutathatna mekkora király. Köszi! Ui. Holnap rakok be neked könyvet! :) Gondolom a 12K app vásárlásbol nem telne rá.
Irigy és buta ember vagy, fogadjál velem, mutasd meg, hogy nem egy teleszart gatya vagy! Egy irigy hangember vagy, ha nem, akkor beteszünk 5-5 milliót és akinek ott a számláján a 797 ft-on ma vásárolt 15K darab Appeninn részvény az viszi a pénzt. Legyél bátor, ne itt irogassál!
"twist ma, 15:52#4908Ma csak szinte én kaptam-vettem a 15K darabot 26 db híján 797 forinton. Na majd csak megtalálják újra ezt is. " Ezt hívják beismerésnek :))
Figyú Realmadrid! Szerintem ezt beszéld meg Twist kollégával, aztán szólj ha eldöntöttétek, hogy melyikőtök vette ma a 15k-t. Na erídj, mert teljesen elhanyagolod miattam a 4ig fórumot, ott is várják már realmadrid bölcs meglátásait. Na puszi kamukirály!
Appeninn topik