Megnézve a kötéslistát én azt látom, hogy kiugróan magas darabszámmal történtek vételek egyben! Amik után kis darabszámot dobáltak rá. Amikor ilyet láttam bármelyik papírnál akkor mindig legalább egy dupla benne szokott lenni 1-3 héten belül. Ez ugyan még kevés a boldogsághoz de én várom az 1500-2000-es árfolyamot. Persze ez nem tanács, csupán egy gondolat a részemről. Ja és igen, poziban vagyok én is :)
A lényeg, hogy kiugróan magas forgalommal szó szerint zsákolták a részvényt, sok besavanyodott tulajt kivásároltak.Simán benne van holnapra egy visszarugás, de mindent felülírhat egy a háttérben meghúzódó fundás hír.A mai gyertyánk az űrből is látható és ez a lényeg.
Igen. Valószinúleg a hét második felére már körvonalazódik majd hogy mi is volt ez a mai nap. Benézhetne Fibonacci is és egy rövid hsz erejéig. Kíváncsi lennék rá mit szól ahhoz hogy bele zártunk bőven abba a bizonyos gyertyába.
Nézzük meg, mit hoz a hét, annak tükrében lehet majd tovább értékelni. Még az is lehet, hogy újra visszatérünk a fundás elemzéséhez és próbáljuk kitalálni a papír valós értékét... Mint a régi szép időkben.
Ha lesz hír mögötte akkor a funda átírhatja a tapasztalatodat. Ha nem lesz hír akkor viszont a tapasztalatod újabb megerősítést fog nyerni. Számomra egyenlőre ez a nap az app terén eléggé hihetetlen.
Appeninn topik