Szia Farkas úr! Ha befektetési számlára az erstebrokerre raktam egy kis pénzt, de nem raktam tbsz-re viszont vettem részvényt és el is adtam akkor az így keletkezett osszeget mikor tudom kiutalni bankszámlára? Van átfutási ideje? Remelem érthető két meeting között össze harácsolt kérdésem.
A nagy rúgásokat nem szeretem, azt bírom, amikor nagy vágta után, egy kicsit visszarúg, majd újra vágta következik. A visszarúgás meg volt, most már jöhet a vágta.:))
Annyira belelendültem az APP vásárlásba, hogy nem tudom abbahagyni. 684-en várom, hogy valaki rám dobja, de nem akarnak megválni a rv-től.:) Majd ebéd után kapok, vagy ha nem akkor húzzon gyorsan 700 fölé.:)
Közgyűlésig, "osztalékig" emelkedni fog, ha nem lesz oszti, akkor jövőre tuti lesz és emelkedik idővel tovább! Ha lesz oszti most, akkor azért fog tovább emelkedni, mert jövőre is várható! Lényeg, hogy az árfolyam emelkedjen! Nekem mindig is ez volt a lényeg, az oszti már csak egy bónusz, ha adják fogadjátok el! ~1000Ft-s árfolyamnál, már a bizalom is helyre fog állni a céggel szemben a tőzsdén, befektetők körében és itt a fórumon is! A hírekre figyelni..
Ki akarsz nyíratni, a NER után nyomozni , az nem tesz jót az egészségnek és 2025-ben az egészséges életmódot tűztem ki célul, ja meg azt,hogy az App lesz a 2025-ös év pozitív meglepetése a BÉT-en. :)))
Jól hangzik, én nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy a sok cash-el mit kezd, az elmúlt fél évben ha jól tudom nem nyúlt hozzá. Arra meg pláne kíváncsi leszek, hogy az idei bevételből mennyit fizet ki osztalékként, ez nagyban fogja befolyásolni a rv árát. Szerintem itt most a növekedés is meg fog valósulni és a részvényesek is kapni fognak a bevételből. Csak az a fránya tél.:)
A tervek jók! Meg is valósulnak, ez meg kimondottan kedvező! Kíváncsi vagyok az első szites üzleti évre! Április egyre közelebb, az árfolyam egyre magasabb lesz (a terv szerint)!
Részvényesi értékteremtés és jövőkép Az Appeninn Nyrt. elsődleges célja továbbra is a 2022-ben publikált stratégia következetes
végrehajtása, melynek keretében a részvényesi értékteremtés fő forrása az ingatlanportfólió
folyamatos optimalizálása, új befektetési célpontok keresése, az akvizíciók bekerülési
értékének optimalizálása kedvező finanszírozási források igénybevétele mellett,
professzionális üzemeltetési tevékenység biztosítása, valamint piaci átlag feletti hozamok
elérése, ezáltal az eszközérték és a jövedelemezőség további emelése.
Az Appeninn cégcsoport folyamatosan vizsgálja és értékeli eszközportfolióját, annak
jövedelemtermelő képességét, vizsgálja az optimalizálás különböző alternatíváit. Ennek
céljából méri fel magyarországi ingatlanállományának néhány elemének piaci potenciálját és
hasznosítási lehetőségeit.
A Csoport a jelenleg rendelkezésére álló jelentős készpénzállomány, az egyéb kedvező
kondíciójú finanszírozási forrásai, a SZIT struktúra, valamint pénzügyi mutatói által lehetővé
kereteken belül folyamatosan és aktívan figyeli a magyar és CEE országbeli piaci
lehetőségeket, stratégiai céljainak megfelelő ingatlanbefektetések realizálása céljából.
6
A Társaság elkötelezett az átlátható és költséghatékony szervezeti struktúra mellett, amely
által az operatív működés hatékonyabbá és versenyképesebbé válik.
Appeninn Holding Nyrt.