Topiknyitó: badsector1 2024. 02. 28. 07:57

Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik (TISZA)  

"A 444 több forrásból is úgy tudja, hogy az elmúlt napokban Magyar azon dolgozott, hogy összehívjon egy kört, ami egy jövőbeli párt magja lehet."
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
ngergo1985 2024. 03. 29. 23:18
Előzmény: #799  dexter
#800
Azt nagyjából be kell látnia mindenkinek, hogy a jelenlegi hatalmat kivülről demokratikus úton nem lehet legyőzni rövid távon. Nem fog jönni egy olyan teljesen megfoghatatlan ember, aki ma az ország valamelyik részében egyszer csak feláll a vasárnapi húsleves elől,és azt mondja,hogy:"Na, én most márpedig ezt a jelenlegi politikai rendszert leváltom!" Nem fog jönni, mert a fidesz 14 év alatt a folyamatos 2/3-jaival mindent leuralt, mindenhol az ő emberei vannak. Egyszerűen ki lesz az a hülye, aki a cégét/családját/megélhetését/kapcsolatait kockára fogja tenni ezért? Senki! A jelenlegi ellenzéki oldal meg erre egyszerűen alkalmatlan. Ha eddig onnan senki nem tudott kiemelkedni, akkor ezután sem fog. Valahol el kell fogadni, hogy ezt a rendszert 2 úton lehet megdönteni. Puccsal, vagy belülről. MP ez utóbbi. Ha tetszik, ha nem. Nincs harmadik opció. Signal2 még ezt nem látja be, nem fogadja el. Annyira erős a fidesz dominancia az ország minden részén, hogy nincs más alternatíva jelenleg, hogy ez a rendszer jelentősen gyengüljön, csak az, hogy MP mint új arc, mint új lendületet rövid időn belül létrehozzon egy 3. Erőnek mondható pártot. Erre kíváló időzítés egy EU parlamenti választás. Ha ez sikerül, van 2 éve a következő választásig erősödnie. De reális esélye a fidesz leváltására még ha minden jól alakulna számára,akkor is csak 2030-ban lenne. Ezt a "jön majd valaki teljesen "tisztalelkű" dolgot el kell engedni. 
dexter 2024. 03. 29. 22:59
Előzmény: #796  signal2
#799
Te valami idealizált embert vársz, aki majd egy ütésre megváltoztat mindent a magyar politikában?
Ahogy átjön, te tényleg egy igazi messiást vársz, hófehér ruhában, ártatlan lélekkel, maszületett bárány szintű erkölcssel, aki elvezeti az országot a kánaánba. Ezt várhatjátok, de ilyen soha nem fog eljönni, mert ilyen egyszerűen nincs.
 
MP nem lesz ilyen, de nem is kell, hogy ilyen legyen. Bőven elég, ha a fidesznek hatalmas károkat okoz olyan szinten, hogy összedőljön ez a tákolmány, amit 14 év alatt összeraktak. Igaza van Puzsérnak. Mit veszíthetünk MP-el? Max. elbukik. Akkor mi változik? Semmi? De ha meg se próbálja... 
Én nem is várnák tőle többet most, aztán majd lássuk mit tesz le az asztalra.
Lehet, hogy pszichopata (szerintem nem az), de egy jó kiállású, értelmes, tanult ember, aki magával tudja ragadni az embereket a stílusával. Az írásai és a nyilatkozatai alapján az erköcsével sincs semmi baj, aztán mint tudjuk lássuk, hogy a szavakat követik-e a tettek.
 
Neked az a bajod, hogy 10 évig a fidesz része volt, ahol nyilván az asszony miatt is kapott állásokat? De nem tudunk róla, hogy részese lett volna korrupciós ügyeknek, vagy egyéb fideszes stikliben benne volt-e. Lehet később kiderül, hogy igen, de egyelőre ezzel még a fidesz sem jött elő. Volt egy zsíros állsa egy állami cégnél. Ok. És akkor mi van? Nem vett részt törvényhozásban, stb. ami miatt olyan mocskos lett a rendszer, mint amilyen ma.
Több 100 000 ember van, aki a közigazgatásban dolgozik, állami cégeknél, stb. Biztos vannak köztük is olyanok, akik nem érdemelnék meg a munkát, de ott dolgoznak, mert nem volt más jelölt, stb. Időnként akár elég magas fizetésért is. Akkor ezek az emberek is mind fideszbérencek?
Én dolgoztam minisztériumnak is, és állami cégnek is sok éven keresztül a fidesz alatt is. Igaz csak megbízási szerződéssel, de jól fizettek. Minden munkát tisztességsen elvégeztem, nem csak számláztam és pénzt kaptam. De nem érzem magam fideszbérencnek. Sőt, rühellem orbánt és a fideszt. Munka volt, elvégeztem, kifizeték, ennyi.
Sőt elmondom neked, hogy 4-6 szemközt sokan ezeken a helyeken, akár középvezető szinten is elmondták, hogy rühellik a fideszt, de mégis ott dolgoztak, mert pl. nem volt más.
Nyilván MP választhatta volna, hogy ügyvéd lesz és praktizál, de azért tedd a szívedre a kezed. Ha neked most felajánlanának egy minisztériumban egy 5 milliós állást (rendes munka, nem alibi), akkor nem fogadnád el úgy, hogy közben nem kell szeretned a fideszt, csak el kell tűrnöd? Ettől egyből fideszbrenc leszel? Nem hiszem.
dexter 2024. 03. 29. 22:25
Előzmény: #792  user01
#798

A "mónika-show" varga interjúval valószínű rogánék jó nagy öngólt lőttek.
1. Ha kiderül, hogy vragát mégse bántotta MP, akkor varga így is alacsony hitele, ill. a fidesz hitele is még a választóik közében is nagyot fog esni (márpedig eddig csak arról van infó, hogy varga megütötte magyart, mivel varga és magyar is ezt nyilatkozta, tehát ez valószínű megtörtént).
2. Ha pedig akár részben mégis igaz, amit varga előadott, és a fidesz tudott róla (ugye varga mondta, hogy orbán kitartást kívánt a házasságához, tehát ezek szerint legalább orbánt tudta, ill. bayer is azt írta, hogy ők már 10 éve tudták, de nem tette semmit), akkor orbánék családbarát, családvédelemi politikájuk egy jó nagy hazugság volt, ha még a saját miniszterét sem tudta orbán megvédeni a családi erőszaktól. Mert ebben az esetben nemcsak magyar áldozata volt varga, hanem orbán és a fidesz áldozata is.
 
Lehet a fentiek miatt vették ma takarékra a propagandisták MP lejáratását, ill. azt a narratívát tolva, hogy varga mekkora áldozat. Legalábbis a twitteren ma töredéke poszt sem jött ahhoz képest amit tegnap toltak pl. a megafonosk.
Lehet ezt is megmérték, ahogy minden is szoktak és az jött vissza, hogy ebből a storyból sehogyse jött jól ki a fidesz.
dexter 2024. 03. 29. 21:59
#797
signal2
signal2 2024. 03. 29. 21:56
Előzmény: #795  kotelb
#796
Ja, értem. Tehát attól lesz valaki alkalmas, hogy jól beszél. Tartalom, erkölcs, gerinc nem számít. A forma elsődlegessége a tartalom felett.
Bocs, de én fordítva gondolom.
kotelb 2024. 03. 29. 21:33
#795
MP ügyészség utáni beszédét ha megnéztem és  arra a következtetésre jutottam, hogy  elmúlt tízen évben az ellenzéki oldalról ilyent nem láttam. Nincs meg ez a képesség egyikben sem. Talán vitya volt annó ilyen, ma már neki sem menne ez így. . Séróból, gyorsan reagálva, összeszedetten, mégis erős mondatokat mondva. Ezzel ő kiemelkedik a mai politikai mezőnyből. És az EP választásokon le fogja gyilkolni szerintem az ellenzéket. Ez ők is tudják. (nem véletlen a DK-MSZP-Párbeszéd tegnapi összeborulása).És ha MP ügyes lesz a Fidesz nagyon nagy bajba kerül. Juci meg a szerdai alakításával, olyan szintre süllyedt ahová nagyon kevesen. Még akkor is ha esetleg minden szava igaz lenne. 
dexter 2024. 03. 29. 21:25
Előzmény: #788  BKKT
#794

Azért azt egy átlag fidesz szavazónál értelmesebb ember tudta, látta eddig is, hogy a polt péter vezette ügyészség azoknak az ügyeknek a 99%-t elsikálja, amiben fideszes politikus érintett.
A különbség, hogy most egy belülről jött embernek van valamiféle bizonyítékai a visszaélésre..
oldrider 2024. 03. 29. 21:03
Előzmény: #792  user01
#793
Ahogyan írod, úgy életszerű! Egy házasságban van sok adok-kapok, ahogyan az élet minden területén. Ezeket utólag fejtegetni, sarkítgatni, bizonyítani, hogy ki volt hibás értelmetlen. Pláne gusztustalan a Báyer Zsolt féle megnyilatkozások. Magyar Péter egyik nyilatkozata is nagyon átjön nekem. Az, hogy a felnőttek közötti vitakor bezárták az ajtót, ami azonban utána is zárva maradt... Nyilván azért, mert szerették egymást és ez felülírta azt, hogy bizonyos dolgokat, helyzeteket egymástól eltérően ítéltek meg. Mocskos dolog az Ő kapcsolatukból pro vagy kontra megkísérelni bármely kívülállónak politikai igazát (mert arra megy ki a játék) bizonygatni!
user01
user01 2024. 03. 29. 19:21
#792
https://m.youtube.com/watch?v=vx3Ghl5br_w
 
Most volt időm megnézni a nőjogi szervezetekkel készült partizán műsort.
Ezek után azt mondom, hogy Varga minimun nagyon túlzott az előadásában, valszeg sok mindenben hazudott is. Eleve a miniszteri tevékenységében ordas nagy hazugságok vanak.
Aki miniszterként ilyen szinten semmibe vette a nőket ért erőszak problémáját, az 100%, hogy nem élte azt át a magánéletében. Persze, veszekedtek, kiabáltak, ilyesmi, el is váltak. Csatlakoztak ahoz a milliós magyar csoporthoz, akik elváltak. De hogy valós erőszak nem érte, az tuti. 
Ez csak undorító politikai húzás volt részéről, és abban is nagyon aljas, mert sok nőt valóban ér erőszak, és ezt relativizálja azzal, hogy a fideszes maffiának akar hasznot hozni a "történetével". 
Istvan78 2024. 03. 29. 18:01
Előzmény: #789  signal2
#791
A Momentumnak nem jön jól MP nyomulása.:)
Jó szónok MP, logikusan, jól tagoltan képes beszélni, egyébként még nem tudom, mit gondoljak róla, még várakozó állásponton vagyok.
oldrider 2024. 03. 29. 17:48
Előzmény: #789  signal2
#790
De azért adott egy súlyos nyomatékot arra, hogy belülről milyen a Fidesz.
signal2
signal2 2024. 03. 29. 17:44
Előzmény: #787  totoro
#789
Még mindig nem mondott semmi újat a többi ellenzéki politikushoz képest, viszont elmondhatja magáról, hogy 14 évig szolgálta a NER-t, és gazdagodott belőle.
BKKT 2024. 03. 29. 17:39
Előzmény: #787  totoro
#788

Tök mindegy, hogy mit fogalmaz és ki mit lát ezzel kapcsolatban....
Ami tény, hogy Judit is tudott róla, hogy az ügyészségen manipulációk történtek a Völner-Stadl ügyben...
Ráadásul ekkor még igazságügyi miniszter volt....
Ilyen dolgok csak a legsötétebb diktatúrákban léteznek...
Történetesen bizonyossá vált amit eddig is sejteni lehetett, maffia irányítja az országot.....
totoro
totoro 2024. 03. 29. 17:23
#787
Azért el kell ismerni, jól fogalmaz, tiszta és hatásos beszéd, rég hallottam ellenzéki oldalról ilyen meggyőző kommunikációt. A végén még tényleg nem kell sokat törnöm a fejem, kire szavazzak.
"Nem akartam a nyilvánossághoz fordulni amiatt se, hogy a volt feleségem, igazságügyi miniszterként nem tartotta be és most sem tartja be a bíróság által jóváhagyott megállapodásunk pontjait és amiatt se, hogy a válásunk óta hogyan igyekszik következetesen ellenem nevelni a gyermekeinket, annak ellenére, hogy tudja, milyen szoros kötelék fűz össze minket és hogy ők a legfontosabbak nekem a világon.
Mindenki tudja, hogy az aljas rogáni propagandának a videóval az volt a célja, hogy az ügyet és a hazánkért való kiállásunkat lehúzza a bulvár mocsarába, hogy ezzel is elterelje a figyelmet a valódi jogi és politikai kérdésekről és hogy megússzák, hogy felelősséget kelljen vállalniuk. 
Innen is üzenem, hogy nem fog sikerülni. A magyarok többsége átlát a szitán és lépésről lépésre, tégláról téglára vissza fogjuk venni a hazánkat és közösen építünk egy boldog, szuverén, modern, európai Magyarországot, ahol a szeretet legyőzi a gyűlöletet, az összefogás az irigységet és az igazság hazugságot."
BKKT 2024. 03. 29. 17:16
#786
Toka 2024. 03. 29. 15:39
#785
Sapkás csávo a Paláverben, gyertek röhögni!
Mississippi
Mississippi 2024. 03. 29. 14:57
Előzmény: #782  dexter
#784
Na, hamár így belejött a hazudozásba, akkor jobban jár ha ahhoz a verzióhoz ragaszkodik hogy kényszerítették, mert minősített adatokat osztott meg.
hekki 2024. 03. 29. 14:04
Előzmény: #740  Josti
#783
Értem. Akkoriban a jobbikban még ott volt torockai is. Ekkora álltak be az o1g mögé, aztán az fontosabb volt mint a végrehajtók. Hosszú csend majd Torockai újra kezdte 2019 körül.
dexter 2024. 03. 29. 13:52
Előzmény: #781  Mississippi
#782

Varga a mónika show-ban ísmerte el, hogy ő csak onnan tudott a hangfelvételekről, hogy MP mondta neki, hogy vannak és VJ azt hitte, hogy a gyerekekkel való veszekedést/kiabálást rögzítette.
Tehát VJ (alias boebbles toni) haudott a Facebook-os bejegyzésben.Ha MP kényszerített volna, hogy mondja fel, akkor csak kellett volna tudnia róla. 
VJ elég erős állításokat mondott a móika show-ban:
- egy fizikai incidensről mesél, azt is ő követte el
- nem tudta, hogy készült felvétel, azaz a korábbi FB-s bejegyzésében hazudott
- NER a saját berkein belül családtagoknak adja a jól fizető állásokat, akkor is, ha az illető nem ért hozzá, alkalmatlan vagy hülye
Mississippi
Mississippi 2024. 03. 29. 13:23
Előzmény: #768  user01
#781
Mindenesetre akarhogy is készült a felvétel, arra fogadnék hogy az ügyészségen az lett alőadva, hogy M.P kétvállra fektette, és harapo fogóval huzta ki belőle a szavakat.

Topik gazda

badsector1
badsector1
4 4 4

aktív fórumozók


friss hírek További hírek