Úgy erősödik a forint, hogy 2x 50bp-t csökkentettek az állampapírokon. + 2,1%-os infláció mellett is még 6,25% alapkamat, brutális. jön 6000MRD Ft. Hát nem gondoltam 350-re, de logikus.
Mondom én elmeháborodott vagy, azt se tudod miről beszélsz. Elviszitek a topikot rossz irányba. Ennél még az a szánalmas "hétvégi kamat felírva" duma is jobban a témába vág.
Hát az nem egy nagy tűz, de végülis el lehet belől lenni. Mondjuk így már értem miért setresszel valaki a kamatváltozásoktól meg úgy kb mindentől, meg tud billenni ez még.
Fater, te vagy legnagyobb király! :-) kb 150-200 milla bent csücsül PMAP-ban eladtad a Fidesz arany korszakban a legjobbkor , szarni mindenre! katával se törödj múltkor majdnem ingatlant vettetek egymástól. látod, hova lett a szerelem? pedig egy 57 millás eladott ház nem egy nagy szám.. kb lófaszpénz ez egy FIREnak de téged csak fikázni tud..látod ilyenek a nők..nincs már haszna belőled! Menj le a partra etesd meg a papagájokat és kész!
Már bocsánat, de te is kiállítod magadról a "bizonyítványt" ha ennyi zagyvaságot írsz össze és még úgy néz ki el is hiszed. Gáz, nagyon gáz amit H. védelmében leírtál.
Kifejezetten kis alapigazságot mondtam, nem tehetek róla hogy túl nagy és magas volt neked. Sajnos nem tudom elbábozni neked kesztyűbábokkal, írott fórum.
Van ingatlan kommunális adó a második, harmadik ingatlanra kell fizetni a tulajnak ahova nem vagy bejelentkezve, én is fizetek kb 50-60 rugó/év. és egyre több.
te is pont ugyanez vagy. A házat eladtad , most nyerőben vagy, munka OFF, a férjed ott van eltartani ha baj van. Egy év múlva te is pont ilyen nyuggerdumát fogsz nyomatni. ha nem dolgozol agyilag leépülsz majd meglátod. Pontos tükörképe vagy Hathornak csal nőben.
Már megint itt vezeted le a frusztráltságod Ibiza Nudli zajec Spiller. :)) Menj a kis Tisza rettegő topicodba, találj ki a fideszes haverjaid 600 oldalas hazugsága alapján újabb kamu intézkedéseket, adókat, elméleteket és írd be lehetőleg naponta és törölj, tilts ki mindenkit és minden ellenvéleményt, aki nem úgy retteg tőlük hónapok óta, mint te. :))) Még tart nálad a gyász fázisa, de sebaj, hidd el, idővel jobb lesz és rájössz, lehet NER cicik nélkül is élni, ha csak közben át nem operálnak nővé és nem visznek ki téged az ukrán frontra. :)))) Na, utana nézték már a kommunális adónak te ingatlanadóval riogató? :))) Szeritned azt sok önkormányzatnál mire kell fizetni? :)) Szívesen. :) Ha kérdésed van még, gyere máskor is, de Google a barátod, már ha tudnád rendesen használni. :))
Magyar Állampapír tulajok