Bízzunk benne. Arra már gondolni se akarok,mi lesz itt a február végi,március végi giga kamatfizetèsi lejáratoknál .Ott szerintem esélytelen lesz bármit intézni.
Nekem is eltűnt a kamata a portfoliombol, pedig nem állítottam be semmilyen rendelkezést egyelőre. Az esedekessegnel megjelenik.Sztem most valami nagy káosz lehet,a portfoliom értéke napok óta fura értékeket mutat,összevissza ugrál, időnként visszamegy a 3nappal ezelőtti összegre,aztán magához tér. Most már mindennap nézem, mert szeretném érteni.De azt hiszem, nem fogom.
Nagy tömegben kell kamatot jóváírni. Ez 20-30 éve nem volt egyszerű mutatvány. Hasonlít pl a közmű havi számlázáshoz, milliós ügyfélszámnál egy dátumra ez régen nem volt megvalósítható, szakaszosan ütemezetten lehetett ráereszteni az állományra.
Mert csak a névértéket adhatod el a fordulónap előtti 2 napon belül. A felhalmozott kamatot tegnapig kiutalhattad az eladással, vagy legkorábban hétfőn. Félmegoldás az egész, biztosan valami oka, hogy nem csinálták meg teljesen (nem lehet egyszerű átírni a rendszert, ahol ez a 2 napos puffer az örökkévalóság óta létezik).
Nincs ezzel semmi baj, szerintem nem rossz fejlesztés, így egy kicsit eloszlik a tömeg. Nem akarok jósolni, de - szemben az itt folyamat feleslegesen pánikoltatókkal - annak azért van reális lehetősége, hogy a túlterheltség miatt hétfőn esetleg lebénul a webkincstár felülete. Gondolom ezt igyekeznek ezzel is megelőzni, így már most el lehet kezdeni a papírok áttranszformálását annak aki ebben gondolkodik.
Nem tudnám dicsérni a kincstár eme fejlesztését. Annyit látok , hogy kb. 2033/I kamatösszegével csökkent a portfólióm, a történetben semmi , az esedékességek között még mindig ott van a 33/I kamata , a bankszámlámra nem érkezett meg az összeg.
Mennyiség, minőség ugyanaz? Kérem akkor itt nincs is infláció, a ksh szabotálja a mi magyar nagysikerű deflációnkat!Nembaj, hamarosan kamatfizetés, vár a bolt! Hathor mester is ezt írta anno, nagy mágus volt.
A 2033/I kamata egyenlőre eltűnt a portfóliómból, történetben semmi infó. Ennek nem holnap kellett volna történni ,14.00 után ? Amúgy a kamatra banki átutalást állítottam be, ami hétfőn reggel teljesülne
Magyar Állampapír tulajok