nem május 4? én ma a korábbiaktól eltérően a lejáró ép-ből a legrövidebb dkj-t vettem, 13,95% nekem most jó már a dkj-im is kezdetek teljesen eltolódni a korábbi magasabb hozamú későbbi lejáratokra
A cikk nem pontos, ugyanis két hete, április 4-én 6 bázisponttal csökkent a 3 havi DKJ átlaghozama az azt megelőző héthez képest. Aztán múlt héten 10 bázispontot emelkedett. Számomra ez nem nagy hír. Majd ha trend alakul ki. - Dátum
Átlag hozam (%) 2023.03.14
14,89 2023.03.21
14,90 2023.03.28
14,90 2023.04.04
14,84 2023.04.11
14,94 2023.04.18
14,92
Nekem csak 2 millánként sikerült venni 09.20 at ma és ez 8 számjegynél jelent pár entert. Nem is értem mire jó ez így hogy a vége ugyanaz csak a meló macerás vele.....
Én is néztem ma ezt az ÁKK honlapján, viszont ha megnézed a benyújtott mennyiséget, március elején volt utoljára ennél alacsonyabb, az utóbbi hetekben viszont rendre lényegesen magasabb. Meg maga az átlag hozam április elején is alacsonyabb volt kicsivel. Ebből még messzemenő következtetést nem vonnék le, de persze bármi lehet. https://www.akk.hu/statisztika/aukciok-eredmenyek/diszkont-kincstarjegy-aukciok
Ez egy legenda. Tök lineárisan megy a DKJ, minden nap, hét ugyanannyit számít... Persze, amikor már közel van a lejárat, kicsi a marzs, kevesebbet buksz a visszaváltáson.
...hát nekem már megérkezett az SMS a holnap lejáró DKJ-ről, hogy utaltak. Tudom, hogy egy óvodásnak minden új, de igazán örülök, hogy ilyen flottul ment minden. Nem mondom, hogy gazdagodtam, de legalább (majdnem) megőriztem a pénzem értékét.
Magyar Állampapír tulajok