tothjoco

Regisztráció: 2021-12-19 08:58:30

Hozzászólások száma: 541

Utolsó hozzászólás: 2022-09-28 18:43


Tapasztalat: 3
Aktivitás: 4
Népszerűség: 5


utolsó 20 hozzászólás

Lakás/Ingatlan árak topik kedd, 19:56
Ne szó szerint értsd kérlek!
Lakás/Ingatlan árak topik kedd, 19:09
És mondtam már hogy nem szeretem Csopakot, szóval bocsi de nem...
Lakás/Ingatlan árak topik kedd, 19:00
Úgyis várunk némi visszaesést! Ez még nem a reális nm2-ár. 5M nekem sok! 3M/nm2 fölött elvből nem veszek ingatlant!
Lakás/Ingatlan árak topik kedd, 18:57

Mint ahogy a mingrációt sem lehet megállítani. Minket sem lehetett (1000 éve). És 100 éve csak a kocsisok beszéltek magyarul Pesten, a hivatalos a német volt. Szvsz azzal hogy ennyire kiutáljuk az idegeneket pont azt érjük el hogy az alja jön majd ide. Az értelmesebbnek esze ágába se lesz! A világ legnagyobb migráns országa az USA. Oda is ment régen és most ilyen is meg olyan is. És műkszik, a GDP alapján elég jó helyen állnak...Tudom-tudom, ott is vannak gondok de hol nincs? Nem akarom őket éltetni de a különböző származású emberek csoportja más szemszögből lát dolgokat és mások az erősségei. Szóval van genetikai alapja is. Pl. nem sok ázsiai kosaras játszik az NBA-ben...:)
A fejlett nyugat-európai országokban már évszázadokkal ezelőtt felfedezték hogy "rabszolgákra" szükség van. (Szerecsen inas).  És ki is aknázták a gyarmatok és az emberiség tudását.
 Merkel nem is biztos hogy hibázott amikor befogadta az új munkaerőt. A hogyannal persze biztos hogy gond volt,van. De a lényeg. a társadalmi és gazdasági változásokat kerítéssel, ideológiákkal csak feltartóztatni lehet, megállítani nem!  
Lakás/Ingatlan árak topik szombat, 18:57
Milyen üzletben utaztál?
Lakás/Ingatlan árak topik szombat, 18:52
Nekem úgy sikerült egy lakást megvennem hogy két testvér el akarta adni, a harmadik pedig nyári lakként használta! Iszonyú nagyképű emberke volt. Viszont igaza volt mert érezte hogy a panoráma sokat ér és tiltakozott az ár ellen.Full panoráma, de lelakott lakás. Jófogáson hirdették, sajnáltak fizetni a com.ért Mondtam a tesóknak, tolmácsolják a harmadiknak: Én megveszem a kétharmadot és aztán megbeszéljük ki mikor használhatja! Valamiért nem akart velem osztozkodni a srác.......Akkori áron drágának tűnt, egy év múlva +25%-ért eladtam. + ki is volt adva...régi szép idők...
Lakás/Ingatlan árak topik szombat, 12:59
Azzal kell számolnod hogy ha a tulajok dörzsöltebbek, magas árat nyögnek be. Szóval nem jó  a pozid! Viszont ha olyan a lokáció és belefér akkor hajrá! Az én tapasztalatom hogy első körben az örökösök nem tudnak megegyezni és évekig ott áll! Én is várok így itt egy lakásra, ajánlottam a 3 örökösnek egy ugyanakkora jobb állapotú lakást szintén garázzsal cserébe +15M. Egyébként ugyanabban az utcában 200 m re. Nem, ők kiadják (havi 120). Nekem azért lett volna jó mert ezzel a lakással együtt a társasházban 50% tulajdonjogom lett volna.
Lakás/Ingatlan árak topik péntek, 22:31
Nem is néztem meg, egyébként tavasz óta hirdetik pedig akkor ment a szekér is....
Állampapír péntek, 10:06
Kösszi! És ezeket a számokat hol látom?
Lakás/Ingatlan árak topik péntek, 10:04

Többször írtam, hogy Almádi más! Kb mint Siófok! Alsóőrsi barátokkal beszélgettem Almádiról, ők is azt mondták hogy oda soha. Kérdeztem miért..."Nem tudom, nem teccik" Feleségem dettó. Pedig tök jó panorámás pecók vannak, de valamiért tényleg más a hangulata, így évente kétszer ránézek az ottani piacra. Szóval azzal nem vagyok képben!
Füreden 200 M alatt nem találsz érdemben semmit! Ami nekem tetszik az ez, de -100M
https://ingatlan.com/balatonfured/elado+haz/csaladi-haz/33133797
Ezért belül meg sem néztem.
Lakás/Ingatlan árak topik csütörtök, 19:25
Ebből a hullámból Füreden még semmi sincs...értelmezhető áron legalábbis...
Állampapír csütörtök, 18:15
Köszönöm a választ! Figyelni fogom a topicot szóval megköszönöm ha rámírsz hogy szerinted mikor...
Állampapír szerda, 18:05
Kedves Kawics! Én vettem az általad említett 2029/B-t! Ezt Te meddig tartanád?
Lakás/Ingatlan árak topik szerda, 13:29

Ha sokszorelmondják mindenki elhiszi! A CSOK alapvető célja nem a CSaládok támogatása hanem az építőiparé. És nincs ezzel semmi baj, hívjuk aminek akarjuk , szükséges és jó volt 2008 után. A probléma szvsz az hogy ez a "new deal" program elhúzódott.
Ebben a kamatkörnyezetben már ne lesz kereslet sem az állami sem a magánszférában.(Mert ezekre a most áthúzott projektekre már készült valaki) Felszabadul némi munkaerő.Plusz a vendéglátóipari munkaerő. És az e két iparághoz kapcsolódó szolgáltatók. Pl. gépkölcsönző aki bevásárolt mert dübörgött a szekér, vagy a wellnes törülközők tisztítására szakosodott mosoda, stb ..
Én még aktívan kintlevőség kezeléssel foglalkoztam 2008 után, a körbetartozás volt a nagy gáz, nem fizetetta fővállakozó a mondjuk fuvarosnak akinek minden vagyonkája a teherutója volt, dolgozott x hónapot +üzemanyag és várta a lecsót...És ugyanez pepitában...Nem mondom hogy most feltétlenül így lesz de... 
Lakás/Ingatlan árak topik 2022. 09. 20. 11:19
Tihamér! Légyszi írj rám a tothjoco2522@gmailre. Garázsügylet..ebben Te vagy a profi
Lakás/Ingatlan árak topik 2022. 09. 20. 08:45

Nálunk ezzel az ingatlannal ugyanaz a gond mint sok egyébbel. Hogy meghalljuk hogy ű a szomszéd haver ennyit keresett ezzel.... Nekem is kell! Nálunk minden egy kicsit hatványozottabb, felfokozottabb! Ilyen a mentalitás.  És ha ehhez még lóvét is adnak...Ilyen volt a 80-as évek végén pl. a gilisztafarm...
https://hvg.hu/gazdasag/20120612_Kihagyott_ziccerek_biogiliszta_Benedek
Lakás/Ingatlan árak topik 2022. 09. 20. 07:25
Röviden a kérdésedre a válasz: következetesen!!!

friss hírek További hírek