Szigorítás van, mindig egy kicsi. Az államcsőd olyan értelemben, hogy forintban nem tudják kifizetni az állampapírt az lehetetlen ha mást nem egy darab papírra ráírják X millió Ft. Gazdasági okokból persze lehet tetszőleges pénzfelvételi korlát, de az mindenkit fog érinteni azt is akinek bankban van a pénze, de jelenleg ez még messze van, bár abba az irányba fújja a szél a vitorlákat
Nem hát. Kíváncsi vagyok meddig várjuk még a szigorítást, államcsődöt. Kb naponta felhozza valaki. 2009 marciusban OTP bankcsődről is ment az emailezés, aztán az sem ment csődbe. Tescos tacskóval áll a nép a bankok előtt, ment a duma.
Igen, írtak ilyenről, úgy, hogy nem félnek tőle. Ha pedig azt értik alatta, hogy lejárat előtt nem lehet kedvező árfolyamon visszaváltani, az egyáltalán nem államcsőd.
Ezen jót nevettem! Nekem is vannak olyan barátok akiknek milliárdos cégei vannak nagy körökben futnak export és importőrök és azt mondják 360-365 lesz a forduló a 300 az 😂😂😂😂😂😂év végére 400-415 köre várják igazából én is oda várom sok az eurós befektetés és most így nem néz ki jól!
Magyar Állampapír tulajok