Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva.
MBH Bank Nyrt. néven működik majd tovább a 2023 májusában egyesülő MKB Bank Nyrt. és Takarékbank Zrt. - jelentette be a Magyar Bankholding. Mérlegfőösszeg alapján az MBH Bank a második legnagyobb magyarországi bank lesz több mint 10 ezer milliárd forintos mérlegfőösszeggel és mintegy 2,3 millió ügyféllel, piacvezető lesz a vállalati hitelezésben és az agrárfinanszírozásban
Lefele csak nem várhatom ha mar van, Oldrider Ur.Vettem anno 8ezerért is, egeszen le 4000 ig.Ott támadt fel....majd jott vissza ujra....Most semmi valtozás nincs, egy tulaj eladta azt megvették a kicsik meg a nagyok.16.30-tol nem igen vették, vmi bezárt akkor.😇
Tehát hibázott, ha olcsóbban eladta, most meg drágábban veszegeti. Gazdagítja a bróker irodát. Jobb lett volna, ha várt volna. Persze mindenki azt csinál amit akar, de ne akarja úgy beállítani, mintha ez lett volna a jó döntés vagy azt sugallni, hogy aki most kezdi venni az majd nyer rajta.
Először én is erre gondoltam. Vettem is papírt. Aztán arra jutottam,hogy nem látom tisztán, h mi a biznisz abban, h olcsón eladta a saját részvényeit az mbh, majd drágábban visszaveszi. Mert engem ezzel nem etetnek meg, hogy szeretnék, hogy a lakosság is részesedjen az ő növekedésükből. Ezt kb. azok veszik be, akik egy kiló krumpli ellenében teszik az ikszet. Így inkább eladtam. Aztán lehet nem lesz igazam, hol vagyok én ahhoz, h átlássam ezt a nagyban űzött mutyit, ami eleink csinálnak.
Es pont ezért haboruk törnek ki. Meg pokgarhaboruk.es ki ellenall senki lasd koviddiktaturat.és a roszabb még hatravan artol meg itt kár lenne beszelni ezt sem értik azt meg pláne mert az szellemi.mert vagy éretlen a gyümőlcs vagy romlott a gxümőlcs.a kevés érett az érti és áll a vártan, egyre erősödő , ISTEN ben vetett hittrl.mind örökké amen.
Sajna ez nem igy van., ez propaganda és mi az igazsag, higy mind három nyomja a propagandát, uj vilagrend, agenda 2030..torocjay ezt tudja.de ő egyedül van és ő is be fog hodolni ennek.orbán ezt rocsildal letargyalta.és a többiekkel is .mind benne vannak.putyin.szicsi ping trsmp, erdogan .netanya ezek a végrehajtok.parancsra feletzük a piszkos tarsaságok kérdezzék meg smitt marcsit és bajnai gsbort, miről is szol claus svab elmondta.mindenki halotta4
ig hajtja végre digitalis faszsagot ürtechnologia mindenki átvilagitass, megfigyelőrenddzer ezt 2030 ra be kell fejezni lasd kina.aztan elkezdődik a vagyonok befagyasztssa.lassan de biztosan, idővel mindeki rűszt vedz.és ezt mi figja vagy kik akadájozzák meg?
Megbocsat de kicsit kevertem a lengyellel...termeszetesen nem ja znam...hanem ja znaju ..termeszetesen tudom oroszul az egeszet, ..minden jót Önnek Viborg Úr.
Amiket leírtál azok engem nem érdekelnek. Ha majd 3 szakmával, főiskolai végzettséggel és egyetemi mester diplomával rendelkezel, megéred az 55. életévedet és a fideszes egypárt rendszer politikája miatt önhibádon kívül munkanélkülivé válsz, akkor pedig a városotok parkjában felajánlanak neked közmunkásként egy kotonszedői állást, amelyhez kapsz egy szúrós vasbotot is, nah akkor biztos Te sem Brüsszellel meg az Ukránokkal foglalkoznál.
Ugyes vagy ember!Hozod a tiszas szintet.Bevezetnem a nevvel es cimmel szavazast.Mindenki kapja azt amire szavaz.Nekem megfelel az ami most van.Soha ne legyen rosszabb.Te fizessel nyugodtan 22%-ot a tozsdei nyereseged utan.Nekem megfelel a 15% is.Azon elgondolkodtal mar,hogy miert tamadjak a rezsicsokkentest az unioban?Ami szerintetek nem letezik.Logika.Arrol hallottal mar hogy a romanok fel eve adoznak a nyugdijuk utan?Libsi kormanyuk van,EU babkormany.Raferne erre az orszagra egy tisza remuralom 4 evig.Kiderulne a messias adocsomagja 1 honapon belul.Ti lennetek az elsok akik megennetek elve azt a felnotast.A 110 tonna aranytartalek is magatol kerult oda ahol van.A Tiszasokat sem fogjak az eszukert elrabolni.Sima 2/3-ad lesz ujbol.Sok Mi hazankos ismerosom a Fideszes jeloltre at fog szavazni.Mig orszagosan a sajatjukra.Nem szeretik Viktort,de a migriket meg annyira sem.Ok gondolkodo lenyek.Csaladom osszes tagja jobban el a Fidesz kormanyzas alatt.Pont.Ervinke meg noarka,meg pottyantos budi.Ilyenek miatt fogtok elbukni.Baloldalon nincs 1 ertelmes ember.Hoborgesbol nem lehet valasztast nyerni.Kellemes Unnepeket kivanok neked is.Jobb ha felkeszultok a bukasra.Ne erjen varatlanul.Mar a balos megmondo emberek is Fidesz gyozelmet mondanak.Lassan de biztosan megvilagosodnak az emberek.Aki nem birja Viktort az szavazzon Toroczkaira.Be kellene mar fejezni az ukran seggnyalast vegre.Magyarorszag az elso.Aki nem igy erez az tolja el a bringat a fejlett nyugatra.
Bár nagy hálával tartozom a Fidesznek, mert gondoskodtak arról, hogy 55 éves korom után sem szakmunkásként, sem diplomásként ne tudjak Magyarorszáon elhelyezkedni. Nekik köszönhetem, a Németországban aktív munkával töltött utolsó 12 évet és, hogy lett annyi pénzem amiből most vígan élek és még tőzsdézhetek is. De azért áprilisban takarodniuk kell, utána pedig vagyon elkobzás és börtön. Nagyon remélem, hogy így lesz!
MBH Bank Nyrt
MBH Bank Nyrt. néven működik majd tovább a 2023 májusában egyesülő MKB Bank Nyrt. és Takarékbank Zrt. - jelentette be a Magyar Bankholding. Mérlegfőösszeg alapján az MBH Bank a második legnagyobb magyarországi bank lesz több mint 10 ezer milliárd forintos mérlegfőösszeggel és mintegy 2,3 millió ügyféllel, piacvezető lesz a vállalati hitelezésben és az agrárfinanszírozásban