A saját részvény eladás vagy kibocsátás után mindig először felfelé majd a kibocsátási vagy eladási ár alá megy. Amit én eddig láttam ezt csinálta. Autowallis, Masterplast stb. Hát most az MBH is lejtmenetet vett pedig a részvény csomag eladás előtt jóval magasabb áron szálltak be sokan köztük én is.
Mondja valaki hogy ezt nem direkt csinálják akik sok pénzzel és részvényekkel rendelkeznek.
Bár mit is nyilatkoztak előtte hogy minél többen vásárolják a részvényeket.
Aztán lehet majd mikor a türelmetlen kisbefektetőktől megvették a részvényeket felfelé indul.
Mondja valaki hogy ezt nem direkt csinálják akik sok pénzzel és részvényekkel rendelkeznek.
Bár mit is nyilatkoztak előtte hogy minél többen vásárolják a részvényeket.
Aztán lehet majd mikor a türelmetlen kisbefektetőktől megvették a részvényeket felfelé indul.
MBH Bank Nyrt
MBH Bank Nyrt. néven működik majd tovább a 2023 májusában egyesülő MKB Bank Nyrt. és Takarékbank Zrt. - jelentette be a Magyar Bankholding. Mérlegfőösszeg alapján az MBH Bank a második legnagyobb magyarországi bank lesz több mint 10 ezer milliárd forintos mérlegfőösszeggel és mintegy 2,3 millió ügyféllel, piacvezető lesz a vállalati hitelezésben és az agrárfinanszírozásban
Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva.