Ne kelljen a nagy szabadságharcosnak vállalni a felelősséget... Rábízza az általa (is) megnyomorított katonákra, civilekre. Őnapoleonsága pedig lelép a hátsó ajtón a pénzeszsákkal.
Nő volt és egy fejjel alacsonyabb nálam. Nem volt agresszív. Csupaszívnek sem tűnt, de csupaész már csak azért sem lehetett, mert a fidesznek kampányolt. Amennyire láttam, a szomszédban sem volt sikeres.
Ha már itt tartunk (Biden-nél) érdemes megnézni, hogy Trump kiknek adott eddig elnöki kegyelmet, de előtte mindenki tegye le magát szorosan a székre, mert lesz meglepi. (pl. Megkegyelmezett a Silk Road üzemeltetőjének, miközben Madurot cseszteti...és ez még csak a lájtosabb.)
gazmber, dehogynincs, Shortelek, Argordon, Istvan78, babo-lapat, ronaldinyo, és offshort, NYILATKOZZATOK: Mennyi pénzt utaltatok eddig saját zsebből az ukrán tevéreiteknek? És ennél is fontosabb kérdés: menyit fogtok még ezután utalni? meddig sunnyogtok még a válasszal? Hiszen ukrán tesóknak nagyon kell mostmár nemcsak a pénz, hanem bármi egyéb segítség is jól jönne nekik, tehát: mikor indultok Kijevbe?: hiszen nemcsak drónpilóták és lövészek lehetnétek hanem kieg. személyzetként sofőrök, beteg- és hullaszállítók, konyhamalacok, stb. is! sürgős szükségük lenne rátok, ne késlekedjetek! a sok itt lenyomott propagandaszólam után fejezzétek be a sunnyogást és lépjetek végre tettek mezejére, sürgősen!
így van, sajnos..az EU-t azok olyan ügynökök vezetik, akik ugyanazon lobbitól kapják a parancsokat, amely Biden papit is bábként és ítéletvégrehajtóként mozgatta a háttérből (hát ugye egy aláíróeszközük is volt, amellyel gyakorlatilag aláhamisították a nevét, hiszen nem mindig volt magánál az öreg...)
A németek az orosz piacról is lemondtak. A mercedes és hasonló gyártók a mai napig nem tudták kiheverni. Ráadásul a dízel botrány miatt még amcsiból is kirúgták őket. 2 piac kuka pár év alatt, Kínába meg nem kell a cuccuk... Páran itt még azt hiszik, hogy Kína Európába akar betörni. Kínának sokkal kifizetődőbb Afrika, Latin-Amerika DK-Ázsia ráadásul versenytársa sincsen, mert a Nyugatiak már elvágták ott magukat rendesen. Az EU már csak agonizál gazdasági, katonai és társadalmi téren egy végtelen hitelspirálba szorulva. Tisztára mint egy emós aki ömagát vagdossa halálra. Az USA pedig mint egy pióca fogja leszívni Európa megmaradt tartalékait, amíg bele nem pusztulunk.
az oroszok nem akarták lenyomni/tönkre tenni az EU-t, ebben tévedsz: hiszen az EU éltanulója, Németo volt az, aki (engedve Biden papiék nyomásának) önként lemondott az orosz gázról, ami olcsóbb máig is az Lng-nél, ugye? Ugyanez történt az orosz olajjal is, önként mondott le róla az EU sőt kényszeríteni is akarja erre magyar-szlovák párost is, hogy vegyen csak drágábban és máshonnan, mindent! a "normális? kérdésedre pedig az a válasz: a brüsszeli bürokratákat ez NEM érdekli, mert nekik kiemelt fizetésük van (a parlament tagjainak is), ők nem éreznek meg semmilyen megszorítást, a szerényebb bérezésű nyugati kis és vagy átlagembert meg leszarják, nem érdekli őket h. velük mi lesz! nekik az a fontos, hogy a kapott parancsokat végrhajtsák, osz jónapot! emlékeztető: tv felvétel van róla amikor Biden papi bejelentett , hogy "véget fogunk vetni az északi áramlat 2-nek" - fel is robbantották, épp most volt 3 éve!
Állítólag csak 7 eu állam támogatja az orosz vagyon elkobzását. Balti államok pl. Vonderführer nem érti, hogy hogyan állhat az európai demokrácia védelme ilyen alacsony szinten. Őrzik-vigyázzák a véres orosz pénzeket. Hol van a hajlandóak koalíciója? Ejnye.
A lakásomon zaklatott egy fideszes aktivista. Becsöngetett egy aláírásgyűjtő ívvel, hogy "mondjunk nemet a hánorúra". Mondtam, hogy hagyjon engem békén és ebbe azonnal beletörődött. Én meg rádöbbentem arra, hogy állítólag azért folyik és eszkalálódik már több mint három éve a háború, mert eddig nem mondtunk rá nemet. Nem adtam meg az adataimat, de könnyen lehet, hogy így is ráikszeltek egy negatív Kubatov-listára.
Mondjuk szerintem sem igaz,Orbán azért elég diplomatikussan szokott fogalmazni,és nem valószínű, hogy mondana olyat ami népszerűtlen a magyarok többsége számára.Az EU-ból pedig a magyarok túlnyomó többsége egyáltalán nem akar kilépni,kilépni nem,csak szidni :)
Hol hallottad ezt, mert én viszonylag követem a híreket, de ilyen kijelentést sosem hallottam. Próbáltam rákeresni, de az AI sem talált ilyen kijelentést. Tudsz segíteni ebben, hogy honnan vetted ezt? ( a ChatGPT összefoglalása: "Röviden: ilyen kijelentést Orbán Viktor nem mondott." )
Persze,hogy Orbán tartja a szavát,főleg,ha 2027 ben már nem ő lesz a miniszterelnök :) Az viszont biztos,hogy Ukrajna a trójai faló lesz az EU-ban ha egyáltalán beengedik,mert azért addig még megbukhatnak a jelenlegi ukrán barát kormányok simán.
Ha Ukrajnát beveszik az Unióba 2027-ben vagy nem sokkal utánna, és Oroszország elfogadja és béke lesz, akkor boldog lesz Ukrajna, Oroszország és Amerika is. De vajon Európa is boldog lesz ? Nagyoon ráb*szik a kontinens, ha beveszik az ukránokat.
OROSZ-UKRÁN háború