A Technology Readiness Level 9 szintű skálájára gondolsz. A 2024-es jelentésben TLR5 szintűnek sorolták be. Ezzel kapcsolatban nagyon erős kételyek vannak bennem. Szerintem ezen találmány esetében TLR5-ös szinthez talajvízzel üzemelő prototípusra lett volna szükség. Ehhez képest még talajvíz nélküli prototípuson dolgoznak jelenleg, ami önmagában véve csak egy nagy nyomású tartály, nincs benne semmi nóvum.
Erről nem volt infó, de ha valaki 179 milliót beletolt 17,9 Ft-on az gondolom bízik a projekt sikerében és valószínűleg több infója van erről, mint nekünk kisbüfiknek 😉
Leírtad már párszor itt, hogy nem hiszel sem a GeoAkkuban sem az Épdufer sikerében és így túlárazottnak titulàlod a részvényt. Szerintem itt értelmes emberek vannak a Fórumon, akik az általad leírt véleményt elsőre is fel tudják fogni. Fentiek alapján köszönjük segítő hozzászólásaid, de ha nem hiszel benne (és ez alapján gondolom részvényed sincs) akkor nem szükséges többször beírnod ide a jövőben a negatív kommentjeidet. A többi fórumtárs nevében is köszönöm a megértésed és együttműködésed 🙏
Nem írtam le pontosan, de a Dunavarsányi prototípus bemutatójára gondoltam. Tudom, hogy korábban már leírtad, de még egyszer ha megtennéd, azt megköszönném, hogy milyen fázisban is van jelenleg a fejlesztés? Erre van egy skála (ennek nevezném amit korábban leírtál - nem találok rá jobb szót hirtelen) amely skálán a fejlesztés stádiuma határozható meg.
Ami igen menő és érdekes volt, szerintem. 2részes volt, az eleje szólt a geoakkuról, a második része pedig a bitcoin-ról. A másodikat nem is annyira értettem! :-(
Mit akartok ettől a geotól,nem fogja megváltani a világot,akkor sem ,ha müködőképes a dolog.Egy ilyen indultak még kategóriába tartozó cég/ÉPDUFERR/ nem tud csodát csinálni.
ÉPDUFERR Nyrt.
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995