a megakrába a splittelés után felhúzták 10ft fölé, majd bejelentették hogy a Kész holding zrt 20% feletti tulajdonos lett. Na azóta se volt még 7 ft se! Tömésre használták fel a hírt! ez volt 5 éve!
Szerintem vedd meg Te, nagyot nem kockáztatsz ezzel a mennyiséggel :) Én már tele vagyok teljesen, csak a pozitív híreket és az azt követő kilövést várom...
ez a lenyeg. nem eladni kell masoknak, hanem hidrogenfarmokat kell letrehozni szerte a vilagban. az EU-t meg surun teliszorni sajat marka, sajat ceg 2-3 focipalya meretu teruleteket kell felvasarolni tobb szazat az egesz kontinensen. a hidrogen sima energian kivul a zold gazdasag kulcseleme lesz. pl zold acel, zold mutragya, stb / zold acelhoz pont passzol a dunaferr, meg ugye bige is nagy kedvence a mostani kurzusnak / erre mondanak, hogy tobb legyet ut egy csapasra - persze en ilyet nem mondok
Tegyük fel sikeres a prototípus - tulajdonképpen az ÉPDU pályázhat, hogy saját használatra építsen geoakku-t? Vagy akár a beruházásaiban telepíthet másnak is, aki "vakon" bízik a technológiában?
Mi is pontosan a Jedlik Ányos program?
A villamos energia piaci ára jelentős pénzügyi teher a vállalkozások számára.
A Jedlik Ányos Energetikai Program a 2025/MA/KKV/01 pályázati kód alatt, az EU Modernizációs Alap
támogatásával ösztönzi a megújuló alapú energiatermelést és az energiatároló egység beszerzését.
Ezekhez vissza nem térítendő forrást nyújt.
Célja az energiatároló rendszerek telepítése, a vállalati energiaimport és
energiafüggőség csökkentése, a hálózat tehermentesítése, valamint az ÜHG-kibocsátás
mérséklése.
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Mekkora összeg és támogatás érhető el?
A forrás mértéke a vállalat méretétől függ. Három támogatási csoport létezik.
Mikro- és kisvállalat támogatás esetén a támogatási intenzitás 50%,
középvállalat támogatás esetén 40%, nagyvállalat támogatás esetén 30%.
A pályázat támogatási előleget is biztosít. Elérhető akár már a szerződéskötéskor, a támogatási
összeg 30%-áig.
Az pályázat mögött álló 50 milliárd Ft keretösszeg várhatóan gyorsan kimerül, ezért a gyors
előkészítés kiemelten fontos.
Érdekli, hogy jogosult-e?
Kinek szól a Jedlik Ányos Pályázat és Program?
Magyarországi székhelyű vállalkozások legalább 1 lezárt üzleti évvel.
Lehetnek akár KKV-k vagy nagyvállalatok (ipari, kereskedelmi, agrár projektek).
Műszaki szempontból két feltételnek kell megfelelni: a tárolt energia legalább 75%-a
megújuló forrásból származzon, és az energiatároló egység teljesítménye érje el a
megújuló kapacitás legalább 20%-át.
Finanszírozható naperőmű, litium-ion akkumulátor, vezérlő szoftver és hardver, és megvalósíthatósági
tanulmány is.
A forrás mértéke a vállalat méretétől függ. Három támogatási csoport létezik.
Mikro- és kisvállalat támogatás esetén a támogatási intenzitás 50%,
középvállalat támogatás esetén 40%, nagyvállalat támogatás esetén 30%.
Pl. a blue-k emelkedését, ami most is tart. Amit nem láttam, az a 16 alatti árfolyam. Hiába izgulnak többen rá a 10 Ft alatti árfolyamra a rally óta, ha még csak meg sem közelítette ezt a szintet.
Mert mondjuk miért ne??? Nem jönnek a hírek. pl vagy nem olyan hírek amire a piac vár.... Attól h vettek 60M darabot feljebb se ment... miért? Pedig ha valaki veszi akkor neki megéri ennyiért... Nekem a grafikon most ezt mutatja. ui: én is az emelkedésben vagyok érdekelt mert VAN papírom.
Teljes mértékben osztom a véleményed!! A spekákkal az a baj,hogy szemellenző van rajtuk és nem látnak csak egy irányba.Egymást viszik bele a hülyeségbe és vesznek teljesen alaptalanul vacak,értéktelen papírokat és várnak a csodára!! Amikor meg véletlenül leesik róluk a szemellenző,akkor veszteséggel eladják!! Ezzel növelve a vesztesek táborát!!
Szerintem van értelme itt is rajzolgatni. Egyelőre 18 alá nem nagyon akarnak dobálni, csak az az egy nap eleji 40K-s tétel volt, azóta a könyv is megerősödött. (legalábbis 18 alatti szinteken)
Jó reggelt! Nem tudom, h van-e értelme itt rajzolgatni de nekem 17,8 az alja... Jó lenne ha megfogná... 19 fölött meg kezdhetnénk reménykedni.. https://invst.ly/1eipoe
Ha tényleg így tetted nagy Grat! Jobb taktika mint itt beszorulva sápogni, hogy minden zakatol Ez meg egy szar Éva volt még ilyen ügyes Ha tényleg nincs nar köztünk az hihetetlen szörnyű 🖤🖤😓😓 De egyszer talán ez is lesz 25
Akik 10 alá várják, főleg a rally óta újratervezhetnének, továbbléphetnének már, mert unalmas ez a papagájosdi. Másfelől a jelenlegi árfolyam-feleződés okkal történne, onnét nem valószínű hogy egyhamar duplázna megint egy rakat ellenállással az útjában.
Visszakerestem és ez a 2 volt a legutóbbi tranzakció a cég részéről: Az Épduferr Invest Kft., amely szoros kapcsolatban áll Palkovics Milán Dániel vezérigazgatóval, 2025. augusztus 26-án tőzsdén kívüli ügyletben 50 millió darab ÉPDUFERR Nyrt. törzsrészvényt értékesített darabonként 17 forintos, összesen 850 millió forintos vételáron. Ennek eredményeként a részvényállománya 396,7 millióról 346,7 millió darabra csökkent, szavazati aránya pedig 56,76%-ról 49,60%-ra esett vissza, így 50% alá került. • A Célépbau Kft., amely szoros kapcsolatban áll Palkovics Milán Dániel vezérigazgatóval, 2025. augusztus 28-án tőzsdén kívüli ügyletben 10 millió darab ÉPDUFERR Nyrt. törzsrészvényt ruházott át kölcsön jogcímén, részvényenként 0,5 forintos kölcsönzési díj mellett. Ennek következtében részvényállománya 41,8 millióról 31,8 millió darabra, szavazati aránya pedig 5,98%-ról 4,55%-ra csökkent, így 5% alá esett vissza.
Valószínű, de anno az 17 Ft-on történt (ha jól emlékszem), most pedig már 17,9 Ft-on. Szóval jó irányba halad ez az OTC-s pakkátadás. Reméljük, hogy ezt kellett megvárni még a GeoAkkus hírek előtt...
Lehet, hogy neked nem ér 18 Ft-ot, de valamely nagybüfinek viszont 17,9-ért megérte venni összesen 179 millió Ft értékben. Biztos hirtelen felindulásból tette és úgy, hogy bukni akar a befektetésén :)
Majd ilyen “12345” felhasználó nevű emberek fogják megmondani, hogy mi mennyit ér… 😀 Meg még olyanok, akik egy forintot nem kerestek még a piacból. Tényleg, röhej.
Sehol.Azért veszik nagy mennyiségben.Nem értem,hogy miért irogatsz ide,ha neked nincs is belőle?Minket nem kell megvédeni,mi tudjuk,hogy mit csinálunk.
Biztos,hogy nem kisbüfi vett át egy 10 millás pakkot,valamint az is biztos ,nem 1-2 Ft-ot akar fogni rajta.Gondolom,hogy ezért tartották itt 18 Ft környékén.Akkor most már jöhet hír,és indulhatunk fel.
Kár, hogy nem kötelező azt is közölni, hogy ki a vevő? Nem is értem, hogy az ilyen adás-vételek esetén ezt miért nem kell nyilvánosságra hozni, hiszen ennek azért fontos jelentősége lehet...
azért ez nem teljesen igaz, 22feletti eladásaimból vettem 48 alatt deltát a többiből meg rábát! Most lényegesen sokkal több Épdut tudnék visszavenni. de majd 10 alatt kezdem gyűjteni ha le megy addig. ha nem akkor majd újratervezés.
Egyetértek. A kereskedők többsége türelmetlen sok esetben, ha egy ideig nincsen pozitívum, mozgás jó irányba, akkor elkezdik dobálni a papírokat. Ez nem csak itt értendő. Az esetek nagy részében az ilyenek rosszabbul járnak, mint a türelmesen kivárók...
Lehet akik vették 3-4-5 adnák el és öröm boldogság De, ha jönne hír pozitív akkor meg öngyilkosság Geoakku anno azt ígérték decemberig meglesz sehol semmi Az egy jolly ha jó mehet ha nem lesz megsem jó mi másra menne tovább
ÉPDUFERR Nyrt.
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995