Amit az Erste irkál, az hiteltelenebb, mint a mi egymásközötti kommunikációnk bármely topikban. Néhány hete kivettem egy párezer €-t kp-ben a számlámról. Kérdezem az ügyintézőtől mennyi a költség? Azt mondja 2,5 százalék. Mondom ne hülyítsen már, ez rablás. Összevitstkoztunk. Másnap visszamegyek, másik ügyintéző és a pénztáros is mondta, hogy 1,25 %. Bár az is sok, de harmadnap felvettem a lóvét. Arról már nem is beszélek, hogy egy egyszerű átutalást 3/4 óráig intéznek. Szóval az a bank megbízhatatlan, azt sem hiszem amit kérdeznek, nemhogy amit elemeznek. Daját működésüket kellene nekik legfőképpen kielemezni! Közben azzal zaklatnak miért nem vagyok VIP ügyfél. Nevetségesek!
A jövő! A Közgyűlés az Igazgatóság 4/2023. (09.18.) sz. közgyűlési határozatban foglalt felhatalmazását
fenntartva megbízza az Igazgatóságot legfeljebb 1 milliárd forint összegű tőkebevonás céljából
intézményi befektetők megkeresésére, valamint az alaptőkeemelés végrehajtására a 4/2023. (09.18.) sz.
közgyűlési határozat feltételei szerint.
Igazad van, részben. Kockázat minden tőzsdén lévő cégben van. Én nem a hidrogén buli miatt vettem ilyen papírt, az csak másodlagos szempont volt. Menj el az Andrássy útra működnek, dolgoznak van munkájuk akkor is mikor sok építőipari cégnek nincs. Valószínűleg jó hátszelük lehet. Az hogy xtrendes, valahol el kell kezdeni, de majd lesz ez Standard kategória idővel, de akkor már valószínűleg több száz ft lehet az árfolyama.
Ez egy illikvid, xtendes részvény. Nyilván kell valami meseszerű sztori, hogy felhívják magukra a figyelmet. Ahogyan a sorsjegyekkel is lehet nyerni, úgy ezzel is. Én is nyertem rajta. Viszont, hogy ezzel milliókat nyerj, azért milliókat kell kockáztatnod.
Sok cég mond sokmindent. (Van amelyik a perpeetum mobilén dolgozik.) Pl. a MOL mennyi minden dologgal foglalkozik az olajon kívül. És nem csupán mondja, hanem valóban megépíti, működteti, hivatalosan kommunikálja stb. És ezek ellenére nem robban fel az árfolyama - sőt! Az Épduferr tudtommal elsősorban a fémszerkezetes épületek kivitelezésével foglalkozik. Ettől még megoldhatja a Hidrogén tárolásának a prorblémáját. De ha ez igaz lenne, akkor nem 37-40Ft között lenne a részvény ára. Pedig már elég régen ott van. Hogy az MVM mikről érdeklődik, kikkel, mikor folytat tárgyalásokat szintén egy nagy talány.
A legutolsó hír az volt róla idén, hogy tart a projekt az MVM-mel. A cikket azért linkeltem be, mert bár 2020-2021 között volt egy nagy hype-ja a hidrogenes cégeknek, de elült. Most újra fel lett kapva a zöld energia és mögé állt az MVM is, olyan alternatív megoldások alkalmazásával, amibe simán belefér a GeoAkku is. Sőt konkrétan erről szól. Szóval ha kapnak MVM megrendeléseket, akkor továbbra is tartom, hogy nem 35-40Ft lesz az árfolyam, hanem XXX. Ez egy kaparós, senki nem mondta, hogy ebbe kell tenni a házad árát.
Vettem MOLt belőle a pénteki pánikban. Azóta meg 10 százalékkal is lejjebb ment az Épduferr. (Itt csak Vicus meg Orbitális írogatja ezt a hidrogén tárolósdi dolgot félévenként. Nagy titok lehet, ha egyébként semmi hír nincsen róla.)
De olcsóbban venni azért még akarhatok! Vagy nem? Ezért a lényeg részemről az, hogy szó esik-e a linkben az Épduferről, az általa épített Hidrogén tárolóról.
Csak átfutottam, már megbocsáss, de amit linkeltél abban szó nem esik az Épduferről meg Hidrogén tárolásról. Biztos benne van, csak én nem vettem észre?
mondom, valaki eldobálta a pakkjait a kis szarokba mert megelégelte a tötymörgést. Astra, Mega, Épdu - eldobta és vesz mást. Megértem, mert tényleg csak a szarakodás megy. Én még tartom, mert ha lesz hidro, akkor lesz 3 számjegy is.
– DM-Ker Nyrt., Épduferr Nyrt., Gloster Infokommunikációs Nyrt., Megakrán Nyrt.: Az elmúlt években ebben a négy társaságban a cégek vezetői, magánbirtokosai mellett megjelent nagytulajdonosként – a 4iG-nél és az AutoWallisnál már említett, állami, majd kekvás hátterű – Széchenyi Alapok.
Ezt előttem jól titkolták. Számomra nagy öröm, hogy végre elérte a 40Ft-os álomhatárt. Látom, Ti már a sztratoszférában jártok. Csak időben visszatudjatok majd jönni a földre. (Nehogy úgy járjatok mint az a két űrhajós a napokban!)
Pedig jó buli volt, azt mondták olyan 100 évente van ami 2017-ben volt...sajna pont abban az évben kezdtem, így csak egy 300% jött össze abban az évben :(
Pedig érthetően van leírva. Megjegyzés az 1. napirendi ponthoz:
A Társaság menedzsmentje az előterjesztéshez kapcsolódóan tájékoztatja a t. Részvényeseket, hogy a
korábbi – 2024. július 15-i, a 2024. augusztus 15-i közgyűlés előterjesztéseit tartalmazó –
közleményében hivatkozott ismételt könyvvizsgálathoz kapcsolódó munka előkészítő szakasza
folyamatban van. E könyvvizsgálatra és újabb könyvvizsgálói jelentés kiállítására akkor kerülhet sor,
ha a jelenleg hatályos 2022-es üzleti évre vonatkozó könyvvizsgálói jelentés visszavonására szabályosan
sor került. A Társaság 2022. évi gazdálkodási adatait az 1/2023. (04.28.) sz. közgyűlési határozattal
elfogadott
2022.
évi,
számviteli
törvény
szerinti.
Maradjunk annyiban, hogy szar részvénnyel is lehet pénzt keresni, meg jó részvényen is lehet bukni. Az meg, hogy ki melyik részvénybe mennyi pénzt fektet nem minősíti a részvényt!
Én pl azért, hogy a múlt héten pár nap alatt nyertem 3 millió Ft-ot! Persze nem az Épduferrel (de ezt mondanom sem kell). Az Épduferrbe minimális összeggel vagyok, nyerőben 40Ft-on, de, hogy eddig ez a részvény szar, az biztos! Mondhatsz Te akármit, a tények makacs dolgok!
Inkább a hit elvesztése, a csalódás a probléma. Bízol, hiszel valamiben és szar de lesz belőle. Ha annyira jó a cég, miért, mire kell most pénzt tarhálniuk? Mégsem jött be amit mondtak, ígértek? Mégsem kell annyi vasszerkezetes csarnokot építeni? Vagy kell, de nincsen rajta nyereség? A homályos Hidrogén tárolási kalandba kellene most hinni? Pont Ők fogják ezt a problémát megoldani? De ha igen, akkor az MVM miért nem finanszírozza a projektjüket?
Egyaltalán, megy ez a vasszerkezet építéses biznisz? A kosárcsarnokon kívül csináltak valamit? Az a baj, hogy ilyen cégek akarnak tőzsdére jönni. Ez a hidrogéntárolási hókusz-pókusszal megspékelt semmi kevés lesz az emelkedéshez, de elég ahhoz, hogy egyszer csak eltűnjönek a pénzünkkel. Nem gondolod?
ÉPDUFERR Nyrt.
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995