Gondolom nem ma kezdted, így a tőzsde a jövőt (eddigi/ezutáni keretszerződések és lehetőségek) árazza mondás ismerős..😉 Munkahét végére és hétvégi kezdésnek elég szép élmény az e heti és mai napi teljesítmény. R: 3.720 Ft Forgalom: ~3.97 Mrd
Azt ugye tudjátok hogy az Opus ralit is 100-ról 430-ig tartott szétverte a 4ig most már!!Ha 800-ról számoljuk akkor is!Aki jó matekból,eladtam 20.000db 4ig-et 800-on,mikor kellett még pénz a kocsira,mennyit buktam csak azon?A héten meg adtam el 3220,3250,3300-on is,most úgy néz ki az se volt nagy buli!Azon is jópár miller bukta már!Nem baj,Wabi is megy,ott is ott vagyunk a fiammal!A gyereknek 95% 4IG,5% Wabi,igy néz ki a portfóliója!Szerintem jól összeraktuk neki 1 éve!Majd ha valakit érdekel holnap elmesélem ezt a 4ig sztori hogy jött nekünk!Gyertek minnél többen!!
Azért azon is érdemes elgondolkodni, hogy milyen sokan nem vették észre, hogy a részvény alulértékelt. Még a 600-800 szintre gondolok. Milyen sok speki volt aki akkor is csak a hiteleket nézte, az épülő céget viszont nem vette észre. Nem hitt Jászainak sem és bármit írtunk, mindenre az volt a válasz, hogy csőd meg NER, meg hitel és veszteség. Persze a lényeg az volt, hogy felbeszélők vagyunk :D Hát jól felbeszéltük :D :D :D Akik kimaradtak azért elgondolkodhatnak, hogy mennyire szemellenzősen nézik a tőzsdét, 4IG-ét. Vagy azért mert beleszerelmesedtek 1 másik cégbe, vagy azért mert tényleg nem látják át a cégek valódi, vagy leendő értékét a fejlődési fázisok után. Itt talán a fejlődési fázis közepénél lehetünk. Emelkedési fázis kb.1/3-ánál, ha pl. 5 évben gondolkodunk. Van tér bőven felfelé, csak az idő a kérdés. 3715ft lehet még ma is lesz 1 ugrás 3800ra??? 3,8milliárd
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.