Igen, én is ezekben bízok!! Bár kissé rossz a nemzetközi hangulat is, de semmi nem indokolt hirtelen ilyen esést!! Mondjuk 500-520 közt vártam a beszállót, de csak vettem 540, 530 ért , mert ha megindul akkor nehéz lesz beszállni!! 600 benne lehet még e hónapban újra!! 0pi -app. is szép lesz áprilisban!!!
Én sem! Rettenes volt azt az időszakot megélni. Csoda, hogy nem rokkantunk bele. Azt hittem, az már a múlt és tessék! Megint kezdődik. Persze csak ezzel tudják ezt megcsinálni, mert....
Jöhetne már egy jó "füles" az osztalékról, mindenki mint az őrült venné vissza. Hát valahogy így...sec-pec alatt visszarepülne 600-ig. Bár gyanús hogy a fórumot meghatározó nevek eltűntek bikástól...
Jövő hónapban közgyűlés,éves beszámoló,oszti. Indul majd az újabb SRV. Erste és a rossz nenzetközi hangulat megindított egy lejmenetet,amihez sok kicsi is csatlakozott.Itt a fórumon is megy a paráztatás,egymás hergelése,ami szintén sokakat dobásra késztet.Hol van még a választás.Mészáros sorra nyeri a megrendeléseket,dübörög a turizmus,valamint az energia ipar.Szerintem nincs ok a parára,de ezt mindenki döntse el maga.
Ránézésre ennek nem sok köze van a charthoz már, vagyis én nem igazán látom mi itt a koncepció most. Pedig felfelé olyan nagy elánnal vették valakik. :-)
NEW OPUS GLOBAL