2025. Èvi állam háztartási hiány januárra,februárra az előre irányzott összeg százalèkba -48%,foRkrintban minusz 1748 milliárd forint.MAGYARORSZÁG MEG TUDJA CSINÁLNI.58 NAP ALATT NAPONTA KB. MINUSZ 1,27MILLIÁRD FORINT, EZEK PROFIK🤡🤡🤡🤡🤡 NAGY MÁRTONNAL AZ ÈLEN.
Nem èrzem az iróniát az írásodban,akkor te is úgy vagy mint itt sokan,hogy most már csak fordul az irány.Ès lehet nyomni a buy gombot.Nekem úgy tűnik mèg nem állt flottul helyre itt minden,ezèrt nagyon kiváncsian várom az e heti fejlemènyeket.
Ebből a 4.,5, .,6.szavakat tudom értékelni, mert végre kezdünk rajönni egyre többen, hogy a NER AZ NEM CSAK 100 %-BAN A FIDESZT JELENTI! Kb.o1g (2015) óta.
Az eddigi kamu, fidesszel lepaktált ellenzék elszámoltatási ígéretei persze, hogy fabatkát sem értek. Csak úgy, mint Vityádé, aki szintén ezt hangoztatta, amikor megválasztottuk, aztán úgy elszámoltatott, hogy az elszámoltatás során mindent átíratott a maguk nevére, csak olyan nemzeti keresztény módjára (sicc).
Ad..2/2: elképzelem, hogy rászol Juditkára, hogy virítsd a vagyonodat, de azzal a 18 évet(2006-2023) - amíg együtt voltunk - óvatosan vizslasd , nehogy az addig összekuporgatott közös vagyonunkat is beleszámold, csak a tiédet 😀 Mindjárt sírva röhögök🤣
Világos mint a vakablak.Lehet,hogy már az életben nem lesz opusom,Holnap kezdtem volna a vásárlást,de most nagyon megijedtem és inkább balos részvényeket vásárolok.-:)))A poloskás nem szórakozik.Hiába volt februárban nagyon hideg rengeteg poloska áttelelt Viktor megint igazat mondott.
2026-tól nagyon más világ lesz itt! Még akkor is, ha végül nyer majd az álmagyar orbán. Érted kenyeres3? Vége a tej(értsd tolvaj) hatalomnak.Konyec elvtársak.
Oh my jesus!!😃 Ad.1: az elmúlt 35 évben párszor feldobták ezt a témát kb.minden párt részéről, kicsit visszafogottabb stilusban(elszamoltatás, nav((apeh)) vizsgálat ...), amiből aztán kb.hamvába halt ötlet lett. Az utóbbi kb.7 évben ritkábban hallottam/olvastam róla. Ad.2: pont Petike akar elszámoltatni, aki sok évig a nerhez tartozott ! Ad.3: még azt se hiszem el neki, amit kérdez! Na szóval ez eddig az év vicce🙂
Hát ez kinézetre nem egy nemzeti konzultáció ahol a kérdések úgy vannak felteve hogy 99%-ban megvan az eredmény. (Kérdéssornak álcázott propianyagból volt elég az elmúlt években, de nem tudom hogy bejön-e Nekik, sajnos Magyarországon nem biztos hogy van igény erre)
Pár pont azért érdekes. A plusz pont. a,Támogatja ön, hogy Ukrajna az Európai Unió tagja legyen? Hát nálunk szerintem nem sokan támogatnák ezt. b,Vagy nézd meg a 3. pontot. Nálunk ha a magán kelen kórházba kell beküldeni a beteget valamilyen speciális vizsgálatra vagy teljes test CT-re van szüksége egy daganatos betegnek, amit csak egy magáncég csinál, azt kifizeti a TB. Hát nem örülnék ha MP javaslatára pl. nekem kellene kifizetni. c, 5. pontos áfacsökkentés. Ezt már párszor megszívtuk, pontosan 1-2 hónapig csökkent az ár a boltban azt utána ugyanannyi lett, több pénz maradt a kereskedőknél d, Kata, nem tudom tudjátok-e, hogy sok ügyvéd, állatorvos, közös képviselő stb katázott. Megoldották, hogy beleférjenek. Biztos nagyon rászorulnak. e, a 11. pontról nem is beszélve. Hány milliárdba is került 2013-ban az önkormányzatok megmentése a csődtől, mert nem tudták az iskolákat, rendelőket fizetni? Az ötezer főnél kisebb településeknél 1700! nál 80 milliárdért vállalt át adósságot az állam, 74 milliárdot budapesttől, több száz milliárdot a nagyvárosoktól. f. melyik nemzeti vagyont akarja visszaszerezni? Pl az 1990-es években 1 forintért eladott gyárakat? a Csányinak átjátszott OTP-t? vagy csak a legutolsó pár év érdekli? Ha mindet vissza akarja szerezni nem lesz támogatója. stb. stb.
NEW OPUS GLOBAL