Érdekes itt a helyzet, olyasmi mintha árjegyző lenne mindkét oldalon általában 5 vagy 10k pakkokkal, de amint vesznek vagy eladnak a közelében kiugrik vagy lejjebb/feljebb áll. Néha berak egy árszintre nagyobb pakkot is. Aztán időnként megvan borítva a vevői oldal. Mondanám, hogy már már irányított jellege van a dolognak de csak hangosan gondolkozom a látottak alapján, azaz szépen lefelé terelgetik az árfolyamot, vevő az nincs szinte.
Kicsit sem feltuno,hogy ez a faszkalap folyamatosan pakolja egyre lejjebb a pakkjat/538-540/.Nyilvan nem o szorja a piacra.Alul meg varja a sok fosos pakkjat.Na ezeket a senkihaziakat kellene buntetni.
Spekák mindenhol vannak. Mondjuk annyi remegő kezű, hozzá nem értő, konyhapénzt ide betoló ember szerintem nem sok más részvényben van. Ezt kihasználják… Nézd meg az előbb eladói oldalon pontonként lefele 10 000 fölötti mennyiségekkel beálltak vételre, csalogatva a bizonytalanokat… Meg is kapták amit szerettek volna…
Erről beszéltem és nem a feszültséget akartam/akarom kelteni. Aki sok éve benne van ebben a moslékban, az már átélte ezt néhányszor. A vezetőség sokszor hónapokig meg sem szólal, semmit nem kommunikál, és a spekik meg az er.s.te néhány tízmillióval leviszik a kútba. Talán még 400-ig is....ha, akarják. Aki ebben dekkol, az tudja, milyen érzés, amikor néhány gazember elégeti a pénzét, a befektetését. Azért hallgatnak, mert talán nincs mit mondaniuk és....inkább nem találgatok.
Semmi kommunikáció a vezetőségtől tényleg az látszódik mint ahogy valaki írta itt a fórumon, NINCS gazdája a részvénynek Magára, és a játszókra van téve úgy fest. Sajna
NEW OPUS GLOBAL