Ha jól tudom, a mostani felezés volt az első, amikor a következő év végére csökkent a BTC ára. Ezzel megdöntötte azt az elméletet, hogy a felezés után már nem esik vissza.
Szerintem nagyon ronda a chart, nem gondoltam volna, hogy 6.9-ről ekkora impulzussal jön le ide még.. Sajnos szerintem benne van a réstöltés is bőven innen már.. én 7.2 környékéről vagyok benne, már bánom hogy nem stoppoltam a fenébe és bíztam a papírban. Itt viszont már feleslegesnek érzem elengedni, mert korlátos az esés (feltételezve, hogy a bánya elindul terv szerint).
1)SPX daytrade Az SPX chart nem egyertelmu, sok menetkozi atfedes van benne. Az nem vitas, hogy az ED alakzatban a wave(iv) alj, 6789 szint ala ment tegnap. Ezzel megerositette hogy az ED alakzat kesz, es abbol letort. A NAPOS tf-en is vege van a BULL-nak, mert Aprilis ota 5 hullamos, ED vegzodesu alakzat van. , Egyelore ovatosan azt kell feltetelezni, hogy csak az Aprilis ota tarto, 4830-->7000 rallyt korrigalja. Lehet, hogy a korrekcio ennel is nagyobb fokozatu lesz majd, de az majd csak idovel derul ki. A minimalis varakozas az, hogy az ED kezdeteig esik, ami 6520 kornyeken van. Ez az elso target. . Lehet a megindult korrekciot ketfelekeppen nezni, mert az SPX nem szep tiszta szerkezet eddig. De ha a BEAR eset korrekt, es a szobajovo ket ALT eset valamelyike ervenyes? Akkor akar 5-10% meretu, "szakadekba ugras" jellegu zuhanas is kovetkezhet ma, (3 of iii) hullamban. . https://imgur.com/a/juyM9hQ . 2)NDX daytrade A chart itt tisztabb, es konnyebben ertelmezheto. . https://imgur.com/a/L5xIZ9G . Itt szobajohet, hogy mar kesz is az alja es meginduloban (ii) felfele. Mar kozel van az ED kezdetehez. Es szobajohet, hogy a lejtmenet folytatodik, sot latvanyosan begyorsul. Most a futures -0.5%-nal van. . A DOW is (i-ii) sorozatot csinalt, indulhat (iii). A SmallCaps IWM is nagyon leszakadasi allapotban van. . Sokfele okot lehet talalni az eses magyarazatara. A tulertekeltseg, a rally kifaradasa, a geopolitikai feszultsegek es haboruk tovabbi eszkalacioja, a Trump tarifak vilaggazdasag-rombolo kovetkezmenye, vagy akar az AI oriasi munkanelkuliseget es hosszutavu bizonytalansagot hozo hatasat ismertek fel az invesztorok. Vagy ezek mind egyutt. A hetvegen muszaj lesz szokatlanul sok idot forditani az osszes tobbi tema attekintesere is.
Today, an activist short-seller report by Wolfpack Research argued that IonQ, Inc. may have misled investors about its revenue and contract strength, saying some government funding it touted was not actually funded and that insiders sold large amounts of stock before those details emerged. The firm claims these issues paint a picture that’s softer than management’s public narrative, though IonQ has dismissed the allegations as misleading and defended its business strategy.
Üdv! Már csak nagyon ritkán járok fórumozni, de kíváncsi voltam, hogy milyen gondolatok jelennek meg a BTC. nagy esését látva. Bitcoin. A negyedik hullámban van, amikor ez elkészül új csúcsra fog menni. Nagy hiba azok számára akik temetik. Bele van kódolva az emelkedés, felezés után 100 000 alatti árfolyamot már csak ritkán fogunk látni. A következő felezés 2028-áprilisában várható, onnantól kezdődően már csak kivételes esetekben jöhet 100 000 alá. Sok szerencsét mindenkinek!
Szerintem teljesen felesleges EUR alapon venni. Ha dollarban van jegyezve a termek, akkor ugyis lekoveti az EUR/USD arfolyamot. Ha EU adozo vagy, akkor szerintem csak nehany EatN kozul valaszthatsz. Es az eleres szolgaltato fuggo. Ahogyan irom, most jutott eszembe, hogy a kormany gyakorlatilag betiltotta a kripto kereskedest nehany hete/honapja, ha jol tudom, de az ETN-rol fogalmam sincs oszinten.
BTC-ben tulajdonképpen megvan az első feleződés, itt akár meg is pihenhet pár hónapra... Aztán jön a második feleződés: 30k Kérdés, lesz-e harmadik... (2022-ben nem volt)
“ FDA will take swift action against companies mass-marketing illegal copycat drugs, claiming they are similar to FDA-approved products.
The FDA cannot verify the quality, safety, or effectiveness of non-approved drugs.”
A btc 3 hónapnál többet egyszerre nem szokott esni. Hónaposon majd mutatja hol merülnek ki az eladók 54-60 ezer közt kifullad az akinek nem túl régi a token és vagy betelt a pohara. Fed elnük váltás előtt nem tudom lehet e olyan háttér ami tolná a kritókat mivel már a FIT21 és a Clarity is április környékén kerülhet újra asztalra. Európában a Mica szabályozás február elejére elért abba a fázisba, ahol a cégeknek már konkrétan bizonyítaniuk kell a tőkemegfelelést. Ha Warsh a banki keretek és szabályozás híve lesz a btc nem lehet a szabadság szigete marad a wall street játszótere ami nem a kis befektetőknek kedvez. Volumen ma ugrott de ez itt MA50 hónaposon, vagy erős támasz lesz vagy vékony jég és átszakad napok alatt.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.