Pár éve. Persze, nyilván nekem is feltünt, hogy néha pont ellenkező irányba megy minden mint a józanész diktálná, de ez itt még az átlagból is kilóg.. Gondoltam ti tudtok valamit amit én nem....
Bocs de továbbra sem értem. Trump biztosít mindenkit , hogy ritkaföldfém kereskedelem business -as -usual megy tovább Kínával. Eleddig ezen cégek (bányaígéretek) fő hajtóereja a Kínától való függés csökkentésére irányuló akarat volt. Most elvileg pont ez a hajtóerőt csökkenti ez a megállapodás. Most akkor? Nekem logikátlan erre emelkedni...REE-ben
És ez mennyire bölcs tanács. Én a buy and hold típusú befektető vagyok, de ezt még én se biztos, h ki tudnám várni. Ha kitartanék és az általunk jósolt közeli állapot előállna…milliárdos lennèk
A BTC számot tudjuk, ami bent van a cégben, szerintem ott azonos számmal számoltunk. A részvények számánál én 688 millió darabbal számoltam....de nagyon sok ellentmondást találtam. Mennyi rv számmal számoltál?
Mióta tőzsdézel? És most ez nem egy nagyképű beszólás, hanem a feszültségoldás. A tőzsde a legtöbbször arra megy, amerre nem várnánk…kapcsold ki a racionalitást. Én már kikapcsoltam és így nézve pint az történik, amit vártam: sahara zseniálisan leírta nemrég, jót is nevettem: ,,Akkor annak őrültnek a fémek 😃😃” Kicsit elírta, de így még jobban átjött a gondolat. Most így (tehát örülnek a fémek), aztán lehet, h 2 óra múlva már sírni fognak. 😃
Én ugye most teljesen szakmaiatlan módon a portfolióm 100 %-t tartom LAC-ban a felpattanásra várva (először azt írtam tudatlanul, h vágyva 😃)…és az nagyon nem konyhapénz mennyiség. Úgyh. én ezzel tudom megtámogatni a chartjaidba vetett hitet.
Kína a megállapodással gyakorlatilag nem nyert semmit. Amerika több bevételre tehet szert, Kína meg fizeti az emelt vámot és eladja azt, amit eddig is. "+" és "-" = "-"
Azt, hogy mennyi részvényes lehet 1 USD alatti bekerről Én tippelni sem tudom. Főleg a hétfői, keddi forgalmak után (2 nap alatt megjáratták a teljes RV számot kétszer....).
Most én nem értek valamit, vagy tényleg érthetetlen a piac reakciója? Magyarázzátok már el légyszi. Hszi- Trump találkozó utáni Trump nyilatkozatra REE minden zöld pre-ben , kínai MSCI china meg esik. Most nem éppen fordítva kellene lennie? Vagy miért van így? -- Főleg REE-t nem értem,
ASST - EW alapján kb. ma kellene ennek is fordulnia egy következő körre, ha van benne benya. Kérdés, hogy mennyi olyan részvényes van, aki 1 USD alatti beker árral rendelkeznek.
Értem. A felvásárlás befejezésekor lehet egy felrántás, de utána jön a szinergia árlenyomó hatása. Igaz, egy ilyen cégnél az árlenyomó hatásnak nem kellene megjelennie.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.