A korábbi beírásánál 3 dollárra tette a stopot az NG-nál, gondolom az ki lett ütve. Kridát nem kell félteni, ő brutál shortjaival akkor is vagyonokat keres, ha felfele megy az ár.
NG ketszer meggondolnam, hogy az NG-t shortoljam most, oszi NG gaz-betarozasi idoszak csucsa idejen, maximalis a kereslet; es egy honappal a futesi szezon kezdete elott. . Raadasul nagyon szep tiszta hullamszerkezet van, marcius (futesi szezon vege) ota dupla zigzag a-b-c- X -a-b-c lemeno korrekcio 4.91$--->2.66$ esessel, es a lemeno korrekcios szerkezet komplett, kesznek latszik. Sot, megfordult, es a W korrekcios aljat mar at is fedte. AZ NG iden igeretes teli szezon elott all. . https://imgur.com/a/mlvTaeL . Inkabb egy long poziciot gondolok aktualisnak a legerosebb Gaztermelok es LNG mufaj tajan.
Minden német cég ki van téve az állampapir hozamnak. Egyrészt szinte minden cégnek van adóssága. Másrészt az értékelésnél a diszkontot vefolyásolja a rizikómentes rész ( fel vagy le). De továbbmegyek: az összes eus cég ki van téve a német állampapír hozamnak mivel az egy viszonyítási bázis európában és ehhez mérik az egyes országok kamat felárát.
Épp ezen tűnődöm. A legutóbb is arra jutottam, hogy most nem érdemes venni olyan céget, ami ki van téve német állampapír hozamnak. Hiába nagyon jól néz ki az adósság állomány, akkor sem érdekli a piacot, kamatemelkedés esetén leverik majd. Én akkor szeretnék majd vanni hosszú távra...
Újabb 1 hónapot ad putin gazdának, amit az ismét zöld lámpának tekint és közben ő is néz magának valami saját háborút, nehogy lemaradjon, de valami easy célpont, Venezuela, Grönland, stb. aztán erre hivatkozva amíg tart, addig nem lesz választás, úgyis csehül áll a népszerűsége :-)
SPY daytrade A mai eses a vegen 5 subhullamos lett. De ugye az ED alakzatban nem lehet 5 subhullamos szakasz, azoknak mindnek a-b-c szerkezetunek illene lenni. Ezert szobajon az a gondolat, hogy a mai eses egy 5 subhullamos (c) volt, egy a-b-c szerkezetben. Egyelore nem tudni, hogy melyik ALT. eset ervenyes. . https://imgur.com/a/3dUyUem
A Bloomberg 1 hete erről mást mondott: https://finanzmarktwelt.de/zinsen-auf-der-kippe-ezb-ringt-mi… “Bloomberg Economics geht dennoch davon aus, dass die EZB im September und möglicherweise auch im Dezember erneut die Zinsen senken wird, um die Belastung durch die Handelskonflikte abzufedern”
Nem nagyon van tér a további kamat csokkentesekre. Egyre tobb hir jön amely a nagy jatekosok kötvény kitettsegenek a valtozadarol szol. 24 ig jo a VNA, de a kötvény piaci trefakra szerintem nagyon haklis lesz. Az elmúlt 1 évben szerintem a hosszúkotveny alapok nem nagyon kerestek penzt. Ezt nem szereti senki latni.
Az osztrák EKB tag mondta de ő mindig ezt mondja. Kérdezzék meg az olasz tagot. Majd ő mást fog mondani. Az EKB pedig jobb ha elgondolkozik erősen a kamatcsökkentésen vagy az eu gazdasága be fog dőlni. Az euro is erős az exporthoz. Francia kamat majdnem az olasz szinten van. Ha késve lépnek annak kőkemény ára lesz.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.