BREAKING: President Trump is considering a 90-day pause on tariffs for ALL countries except for China.
The S&P 500 just added +$2.5 TRILLION in 20 minutes on this headline. Ez azért már abnormális kategória... Fú de utálom ezt a piacot
Az amcsi választások előtt és közben nagyobb kampány ment trumpért a közmédiában, mint mikor a fidesz magáért kampányolt. Mi pénz mehetett el arra is, a csókosok zsebébe?!
Fake NewsA Fehér Ház cáfolta a vámok 90 napos halasztásáról szóló hírt, a piac egyből le is fordult. Az S&P 500 2,3 százalékos mínuszba került, a Dow 2,5 százalékot esett, és a Nasdaq plusza is olvadozik, már csak 0,3 százalék.
Olyan mozgasok voltak, h hihetetlen, sztem az algok sem tudtak lekereskedni. Most minden kb tegnapi nyitón, zarjak a sorokat, aztán kiderül merre tovább.
NVIDIA hirtelen fel 101-re, majd vissza 93-ra. Én személy szerint hálás vagyok, mert ki tudtam szállni, de azért még nem bazírornék világfürdőhelyet erre a lelkesedésre
NDX daytrade - NVDA mar a penteki nyitas szintjere emelkedett, veszik mint a cukrot (khmmm. ez kicsit regimodi?) - ARM is a penteki gap bezarasan dolgozik - RGTI ugyan nem a kedvencem, dehat nagyon megindult Ja, ezek a nagy betasak. . https://imgur.com/a/9Ni5rl1
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.