SPY daytrade Az optimista remeny, hogy megindul feljebb, benne marad az ek forma haromszogben, dugaba dolt. Ezt ma akarhogy nezem, mar (a 15min charton is) 5 subhullamos lefele. EZ impulziv lefele. Es lehet az is, hogy most meg a wave(iii) subhullamaiban van, azokkal tovabb extendal, komplikalodik, es meg mindig lefele tart. , https://imgur.com/a/g8VCbFu .
Erre vártam. 119,120,123 a tervezet vétel áraim, szerdáig sztem teljesül. Baidu,Baba,Xiaomi nálam , a kínai “must buy” kategória egyelőre , ami a közel jövőt illeti.
Megjott a BABA korrekcio. Azt talalta BABA mondani hogy 3 ev alatt 52Mrd$-t akar kolteni AI fejlesztesre. A mult hetig egy ilyen bejelentesre minden sz.r reszvenyt megvettek, vadulk felhajtottak. Most meg ijedten osszecsinaltak magukat, ugyanattol, es menekulnek? Ennek a korrekcionak az aljan (fibo23-38%, ami 130-120 sav) BABA csodas vetel lesz erre az evre. Epp elkezdtem venni.
SPY daytrade Maradok a penteki utolso chart ertekelesnel. A penteki nagy zuhanas alighanem veget ert, a-b-c alakzat volt. A nagyobb szerkezetbe egy wave(iv) hullamkent illeszkedik be. Innen meg egy rally, es meg egy ATH kellene, hogy szep szabalyos legyen.
27százalék körül van, úgy emlékszem volt már 35 felett is. Nekem magasnak tünik a 27 is. Én már 10százalék szabad KP felett is izzadok. Viszont WB-nek van 3 biztosító társasága, ez megkövetel valamekkora lebegő KP-t. Egyébként nincs jelentősége szerintem. Ha az én potfoliómat nézem, 90-110százalék között mozog a KP és 40-50százalék részvény, amikor padlógázon megyek, mivel opció kiíró vagyok.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.