Topiknyitó: Novelist csütörtök, 12:40

Glia Nova Nyrt  

A topic célja, hogy a Glia Nova Nyrt részvényesei kommunikálhassanak egymással, véleményeiket, meglátásaikat kulturált módon megoszthassák egymással.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Novelist
Novelist csütörtök, 15:51
Előzmény: #15  petermarki
És forgalommal esik legalább?
petermarki csütörtök, 15:35
Szegény részvény még el sem indult, de már a harmadát éri! 😂
Acosta csütörtök, 15:22
Előzmény: #12  Donqatto
Akkor meg minek?Már egyre kevesebb palimadarat lehet beültetni ezekbe a részvényekbe.
Acosta csütörtök, 15:20
Előzmény: #12  Donqatto
Lesz az harmadoló is.
Donqatto
Donqatto csütörtök, 15:02
Majd megvesszük féláron 2 év múlva
Novelist
Novelist csütörtök, 14:44
Előzmény: #8  qpec
Igen, az XTEND-nek megvannak a maga sajátosságai. 
Oszti pénzzel próbálkozgatok én is évek óta több kevesebb sikerrel. 
Be lehet ragadni, de ha jól fogsz pozit, akkor szépet is lehet akasztani. 
Pláne az elején. 
Novelist
Novelist csütörtök, 14:42
Előzmény: #9  petermarki
Egy BÉT közlemény alapján kerülnek bevezetésre a papírok a többi hasonló XTEND részvényhez hasonlóan. Egyenlőre nem találom erről a közleményt, lehet időben még később lesz. 
petermarki csütörtök, 14:25
Előzmény: #6  Novelist
Durva, hogy mik vannak! Köszi az infókat! Nem találom sajnos OTP-n a részvények fül alatt… Hol tudom követni az árfolyamát ? 
qpec csütörtök, 14:24
Láttam én már karón varjút!!!!Bevásároltam,aztán vagy ülök és mesélek,vagy kivágtam mint macskát a hóesésbe és nyalogatom a sebeimet.Volt jó néhány potenciálisan szépreményű rv.ami milliókkal károsította meg a befektetőket.Kissé kitekintve a felügyeleti szer alapítványi kiszervezett közpénzére ami elveszítette közpénz jellegét és most keresnek vagy 200 milliárdot ami részvény értékvesztésben csücsül.
Üdvözlet,de csak óvatosan.
/55 éve már agráregyetemen a technológia az akkori ismeretek birtokába kidolgozásra került./
HS!!!
Novelist
Novelist csütörtök, 13:15
A Budapesti Értéktőzsde Nyrt.9/Xtend/2025. számú határozata
A Budapesti Értéktőzsde Nyrt. (a továbbiakban: Piacműködtető) a Glia Nova Zártkörűen Működő Részvénytársaság (székhely: 1045 Budapest, Berlini utca 47-49.; cégjegyzékszám: 01-10-142379) kibocsátó (a továbbiakban: Kibocsátó) által kibocsátott összesen 10.294.604 darab, egyenként 100 HUF névértékű, 1.029.460.400 HUF össznévértékű, dematerializált, névre szóló törzsrészvénynek a Piacműködtető által működtetett Xtend elnevezésű multilaterális kereskedési rendszerbe történő regisztrációjához készített Információs Dokumentumot jóváhagyja.
A Piacműködtető egyúttal felhívja a befektetők és a piaci szereplők figyelmét arra, hogy az Információs Dokumentum jóváhagyásával a Kibocsátó törzsrészvényei még nem kerültek regisztrálásra az Xtend piacon, az Információs Dokumentum jóváhagyása a regisztráció egyik előfeltétele. 
Ennek megfelelően a Kibocsátó törzsrészvényeivel való kereskedésre még nincs lehetőség. 
A részvények Xtend piaci regisztrációját, illetőleg a kereskedésének megkezdését a Kibocsátó az Xtend Általános Üzletszabályzatában meghatározott feltételek teljesítése esetén külön eljárásban kérelmezheti.
Novelist
Novelist csütörtök, 13:06
A Glia Kutatás-Fejlesztési Innovációs Kft., mely a Glia Nova Zrt. egyik leányvállalata 2003 óta foglalkozik innovációs projektek megvalósításával, kiemelten a biotechnológia, a mezőgazdaság és az agrárinformatika területén. A vállalat számos mezőgazdasági és infrastrukturális fejlesztést valósít meg, különös figyelmet fordítva a fenntarthatóságra és a környezetvédelemre. Az egyik legkiemelkedőbb fejlesztési területük az alga-baktérium ko-kultivációs technológia, amely az algák és baktériumok együttes alkalmazását integrálja a mezőgazdasági és kommunális szennyvízkezelési folyamatokban. Ez az innovatív módszer nemcsak a környezeti fenntarthatóságot támogatja, hanem értékes biológiai termékeket is előállít.
Novelist
Novelist csütörtök, 13:04
Magyarországon egyedülálló biotechnológiai üzem épül a Heves vármegyei Tarnabodon. A több mint hatszáz millió forintnyi beruházás célja a világ egyik leghatékonyabb antioxidánsának előállítása, amely alapjául szolgál egy új és innovatív funkcionális ital kifejlesztésének.
https://agrarmediairoda.hu/kiemelt_3/hatszaz-millios-biotechnologiai-beruhazas-valosul-meg-a-hatranyos-helyzetu-tarnabodon-es-szecsenyben-2/
Novelist
Novelist csütörtök, 13:03
Novelist
Novelist csütörtök, 13:02
Novelist
Novelist csütörtök, 12:41
Megnyílt a Topic. Új papír az X-Tend kategóriában. 

Topik gazda

Novelist
Novelist
3 4 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek