Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Jéé, ide kirándult(ak) a forájdzsi hivatalos felbeszélője(i):) (érdekes módon ezt oly magára vette (a felbeszélést) hogy ki is tiltott a topikból:):). Nem volt nehéz betalálni. Rengetegszer láttam ezt az elmúlt 20 évben itt a pf topikokban.
Miért nem a másik fórumon írogatsz, te bátorság bajnoka? Ott nem kapsz értelmes válaszokat, mi? Ide jártok arcolni, merr a másik "szakmai" fórumon csak bólogató elv-társak maradtak... Lehet érvelni is amúgy itt, bármilyen meglepő. Szívesen elolvasnám, h mekkora a bevétel és profit várakozás a starlink lábból... és persze úgyis megtudjuk.
Semmi értelme nincs a veszekedésbe menő vitának, a választások utáni múlt tapasztalataiból kell mindenkinek levonnia a következtetést, és aszerint cselekednie. Sem a felbeszélés, sem a lebeszélés nem működik. A piac, a Minsky-effekt annál inkább.
Igen, én egy mágus vagyok hozzád képest, te pedig egy 30+ éve tőzsdéző tanulásra képtelen befektető, aki végig nézte, hogy elég a befektetése 70%-a, mert még ahhoz is buta, hogy a saját tőkéje és haszna barátja lenne.
Jaj de verik itt magukat a kitiltogatás büszke bajnokai... majd akkor arcoskodjatok itt, amikor a fundára emelmedik ez a zombirészvény, nem pedig megint valami hírre...amiből vagy lesz margin, vagy nem. Előbb megnézzük, jó ;)
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...